Sentry Page Protection

F2 Ekstern bestilling

Introduktion

En bestilling er en måde at foretage en formel anmodning til en person eller enhed om at udføre en opgave. Via denne funktion har bestillingsafsender til stadighed et overblik over hvor i processen, at bestillingen befinder sig, og hvem den egentlige bestillingsudfører er. Herudover leveres F2 også med en standardsøgeliste, som viser en oversigt over hvilke bestillinger, der er afsendt fra ens enhed og hvilke bestillinger, at enheden har modtaget.

Der er tre overordnede typer bestillinger:

1)   Den almindelige, interne bestilling: Almindelige bestillinger er en formaliseret opgaveanmodning inden for en organisation.

2)   Koncernbestillinger (tilkøbsmodul): Koncernbestillinger er bestillinger, der sendes på samme F2-installation, men mellem forskellige myndigheder.

3)   Eksterne bestillinger (tilkøbsmodul)Eksterne bestillinger giver mulighed for at sende bestillinger til en anden F2-installation på tværs af organisationer.

Eksterne bestillinger er bestillinger, der sendes mellem to separate F2-installationer. Det muliggør bestillinger mellem myndigheder, der begge bruger F2, men ikke arbejder inden for samme installation.

 

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out