Morgenmad Med Mening: Digital procesunderstøttelse i vinderklasse

Med- og selvbetjening af borgere i ægteskabssager baseret på F2-platformen skaffede Statsforvaltningen en nominering til Digitaliseringsprisen 2016.

cBrain inviterer til Morgenmad med Mening den 7. april, hvor Statsforvaltningens administrations- og it-chef Rasmus Kruse fortæller om arbejdet med fagprocesser i F2 og de målbare resultater.

Procesunderstøttelse i vinderklassen er ikke kun forbeholdt Statsforvaltningen. F2 er en standardløsning, der giver mulighed for at digitalisere og kvalitetssikre forskellige typer af arbejdsgange og fagprocesser.

Det er anden gang, F2 bliver nomineret til Digitaliseringsprisen. I 2011 vandt Transportministeriet samt Klima- og Energiministeriet prisen for deres implementering af F2.

Vi glæder os meget til, at Rasmus Kruse kommer og fortæller om arbejdet med at digitalisere arbejdsgange og fagprocesser, der når helt ud til borgerne. Vi byder på kaffe og nybagt morgenbrød i cBrains samtalekøkken på Dampfærgevej 30 i København kl. 9 - 11, torsdag den 7. april.

Tilmeld dig ved at sende en e-mail til Marie på event@cbrain.com.

Læs mere om digital procesunderstøttelse i vinderklasse hos Statsforvaltningen

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out