Kundevendte udviklere til innovativ procesløsning

Effektiv understøttelse af kundernes fagprocesser, på kort tid og med glade brugere.

På en relativ kort årrække er det lykkedes cBrain at få et solidt fodfæste i den danske centraladministration med en innovativ standardløsning til sags- og dokumenthåndtering, cBrain F2. Med kunder i 9 ministerier og en lang række institutioner og styrelser har cBrain vist, at det er muligt at levere standardløsninger, der virker og giver glade brugere på kort tid.

I de seneste år, har cBrain udviklet og implementeret omfattende og banebrydende moduler til procesunderstøttelse, selvbetjening og integration oven på sags- og dokumenthåndteringen i F2. Med kunder som Statsforvaltningen og SKAT har vi bevist, at det er muligt at understøtte de komplekse end-to-end fagprocesser i en standardløsning, der kan leveres på få måneder.

cBrains afdeling for Software Consulting er ansvarlig for at levere disse løsninger til understøttelse af kundernes fagprocesser. Vi implementerer processer og selvbetjening ved deklarering i XML, og koder integrationer og lejlighedsvis forretningslogik (fx beregningsmotorer og lign) som ”pluggable” komponenter, der anvendes via F2s standard API’er til at udvide funktionalitet og logik. Desuden laver vi tilpasninger til selvbetjening look and feel, dataudtræk til BI, konfiguration til ledelsesrapportering og styringsreoler og meget, meget mere.

Opgaverne er således mange og spænder vidt, og vi søger derfor udviklere, som brænder for at gøre en forskel for vores kunder, ved at implementere løsninger der virker, baseret på så meget standard som muligt, kombineret med kompetent og professionelt udviklede udvidelser. Vi forventer, at du har lyst til at arbejde tæt med kunderne om understøttelse af deres fagprocesser, og at du kan kende dig selv i nedenstående profilbeskrivelse.

Din profil

  • Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. datalog eller ingeniør og har opnået gode karakterer.

  • Du har erfaring med udvikling i C# (.Net), SQL, HTML, css, javascript, xaml, xml og lign.

  • Du brænder for at gøre en forskel for kunderne og er hurtig til at forstå og anvende ny viden.

  • Du har evne og lyst til at sætte dig ind i kundens forretningsprocesser.

  • Du er struktureret, kan skabe overblik og holde flere bolde i luften samtidig.

  • Du har måske projektledelseserfaring og kommerciel erfaring (kontrakter, scopestyring, tilbudsskrivning).

  • Du er god til at formidle din viden gennem præsentationer og ved undervisning.

  • Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.


Dig som person
Du skal kunne fungere i et team og skabe relationer til kunderne, og dermed give kunden tillid til dig som person og til cBrain som leverandør. 
 
På det personlige plan lægger vi vægt på, at du er en person med god indlevelsesevne og omtanke for andre mennesker. Vi lægger også vægt på, at vores relationer internt og med kunderne er uformelle og direkte. Dette kræver situationsfornemmelse og styrke på det personlige plan.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kundens medarbejdere og ledelse, og du skal derfor kunne samarbejde, lytte og træde i karakter over for alle grupper afhængig af situationen.

cBrains kunder viser os tillid som rådgiver og leverandør i forretningskritiske beslutninger, og du skal af natur være nysgerrig på kundens behov, men samtidig kunne stå på mål med din faglighed. 

Vi tilbyder
Implementeringen af F2 Procesunderstøttelse kræver forståelse for kundens organisation, arbejdsgange og tekniske behov. Du kommer hurtigt til at arbejde tæt og selvstændigt sammen med kunder såvel som dine kolleger. Du får mulighed for at arbejde sammen med et dygtigt og erfarent ekspertteam i et særdeles uformelt miljø, som præges af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger. Efter et introduktionsforløb i regi af cBrain Academy vil du hurtigt få selvstændige opgaver på vores kundeprojekter. Ud over de nuværende og kommende, spændende kunder i Danmark, satser cBrain også på at få fodfæste i udlandet, og der er lige nu satsninger i Tyskland, kunder i England og den største satsning sker i øjeblikket i USA.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden og derfor er miljøet også præget af godt humør og sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, så er der rum til det.


Om cBrain
cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.
 
cBrain har kunder indenfor både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.
 
Vi sikrer innovation og nytænkning gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt, kaldet ”det innovative rum,” hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Det giver højere brugertilfredshed og reducerer omkostninger til implementering.

Vi holder til i Nordhavnen med dejlige kontorfaciliteter omgivet af vand på tre sider.
 
cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Læs gerne mere i cBrains Årsrapport 2015
 
Kontakt og information
Er du interesseret, så send en ansøgning samt CV og eksamensbeviser til Michael Madvig på mail: mm@cbrain.com. Har du spørgsmål til det nærmere indhold i stillingen kan du kontakte Michael Madvig på tlf: 4132 8658 eller på mm@cbrain.com.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out