Nayef er hele tiden ét klik foran Nayef  får i dagligdagen de svære udfordringer, når cBrains kunder oplever driftsproblemer. Han er konstant på forkant med den nyeste teknologi og udnytter dagligt cBrains flade ledelsesstruktur.

Nayef er hele tiden ét klik foran

Nayef  får i dagligdagen de svære udfordringer, når cBrains kunder oplever driftsproblemer. Han er konstant på forkant med den nyeste teknologi og udnytter dagligt cBrains flade ledelsesstruktur.

Ditte analyserer og effektiviserer processer Ditte omsætter passionen for effektivisering af processer og brugerinddragelse til synlige resultater for cBrains kunder. Efter et år som kandidt er hun allerede klar til at tage lederskab over projekter.

Ditte analyserer og effektiviserer processer

Ditte omsætter passionen for effektivisering af processer og brugerinddragelse til synlige resultater for cBrains kunder. Efter et år som kandidt er hun allerede klar til at tage lederskab over projekter.

 
 
Aske udvikler kernen i F2 Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.

Aske udvikler kernen i F2

Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.

 
 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out