Nayef er hele tiden ét klik foran Nayef  får i dagligdagen de svære udfordringer, når cBrains kunder oplever driftsproblemer. Han er konstant på forkant med den nyeste teknologi og udnytter dagligt cBrains flade ledelsesstruktur.

Nayef er hele tiden ét klik foran

Nayef  får i dagligdagen de svære udfordringer, når cBrains kunder oplever driftsproblemer. Han er konstant på forkant med den nyeste teknologi og udnytter dagligt cBrains flade ledelsesstruktur.

Ditte analyserer og effektiviserer processer Ditte omsætter passionen for effektivisering af processer og brugerinddragelse til synlige resultater for cBrains kunder. Efter et år som kandidt er hun allerede klar til at tage lederskab over projekter.

Ditte analyserer og effektiviserer processer

Ditte omsætter passionen for effektivisering af processer og brugerinddragelse til synlige resultater for cBrains kunder. Efter et år som kandidt er hun allerede klar til at tage lederskab over projekter.

 
Michael udvikler for kunderne og insisterer på at være med hele vejen Michael har næsten 30 års erfaring som softwareudvikler, og bliver stadig glad over mødet med kunder. Som udvikler på cBrains CRM-plaform M4 er han med og ansvarlig fra start til slut i kundernes projekter.

Michael udvikler for kunderne og insisterer på at være med hele vejen

Michael har næsten 30 års erfaring som softwareudvikler, og bliver stadig glad over mødet med kunder. Som udvikler på cBrains CRM-plaform M4 er han med og ansvarlig fra start til slut i kundernes projekter.

Aske udvikler kernen i F2 Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Aske udvikler kernen i F2

Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.     

                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 
 
Pernille dokumenterer og formidler F2 Pernille er som cand.ling.merc. i tysk erhvervssprog og europæiske studier ikke en klassisk profil i it-branchen. Men i de sidste to år har hun bla. haft ansvaret for at udvikle og formidle dokumentationen af F2.

Pernille dokumenterer og formidler F2

Pernille er som cand.ling.merc. i tysk erhvervssprog og europæiske studier ikke en klassisk profil i it-branchen. Men i de sidste to år har hun bla. haft ansvaret for at udvikle og formidle dokumentationen af F2.

Frejdie  finder løsninger for kunderne Frejdie Søndergård-Gudmandsen blev kandidat i 2015 og har allerede været projektleder på flere projekter. Hun er begejstret for en organisation, hvor der er minimum af hierarki og maksimum af tillid til, at medarbejderen løser opgaverne.                                                                                        

Frejdie  finder løsninger for kunderne

Frejdie Søndergård-Gudmandsen blev kandidat i 2015 og har allerede været projektleder på flere projekter. Hun er begejstret for en organisation, hvor der er minimum af hierarki og maksimum af tillid til, at medarbejderen løser opgaverne.                                                                                        

 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out