Et produktionssystem til offentlig forvaltning

Hvad er F2
F2 er et kombineret digitalt arkiv- og sagsbehandlingssystem, som udover de nødvendige arkiveringsfunktioner indeholder en række faciliteter til sagsbehandling, samarbejde, personlig opgavestyring, kommunikation og videndeling. 

En integreret løsning
F2 er en integreret platform, der samler alle de funktioner, som er nødvendige for en effektiv sags- og dokumentbehandling, i en integreret løsning. Vi kalder F2 for et produktionssystem til offentlig forvaltning, fordi F2 er udviklet med udgangspunkt i sagsbehandlerens behov og arbejdsprocesser og undersøtter denne produktion 100 procent.

F2 er blandt andet  rettet mod det offentlige område, hvor øgede krav til digitalisering og selvbetjening skaber et stort behov for produkter, som kan bidrage til en bedre og mere effektiv sagsbehandling og servicering af borgere.

Grøn it - papirløs forvaltning  
Løsningen muliggør en 100% papirløs forvaltning. Organisationer som implementerer F2 er derfor godt rustet til at indfri det offentliges mål om fuld digital kommunikation. 

Referencer
På kort tid har cBrain fået en række meget markante referencer blandt andet i ministerierne og styrelser, og cBrain F2 anvendes også i den kommunale sektor og i organisationsverdenen.

Åben: cBrain F2 i ministerierne

Åben : cBrain F2 i styrelser  

Åben:  cBrain F2 i den kommunale sektor

Åben:  cBrain i organisationsverdenen

Digitaliseringsprisen 2011 og 2016
Digitale løsninger baseret på F2 har været nomineret til Digitaliseringsprisen to gange. I 2011 vandt  Transport Ministeriet og Klima- og Energiministeriet  i kategorien effektivisering for deres F2 implementeringer og i 2016 var Statsforvaltningen nomineret  for Medbetjeningsløsningen.

Glade brugere
"Man skulle tro det var løgn, men medarbejderne siger, at de faktisk er blevet gladere for at arbejde efter indførelsen af det nye IT-system" Citatet stammer fra departementschef Jackob Heinsen i Transportministeriets brugerundersøgelse, som besvarer bruger-feedback på følgende områder:

  • Brugergrænseflade
  • Journalisering
  • Videndeling
  • Fremfinding af sager og akter
  • Chat funktionen
  • Gennemsigtighed/transparens i arbejdet
  • Arbejdsglæde

Vis pdf: Transportministeriets brugerundersøgelse

Hurtig implementering
cBrain har en meget effektiv metode til implementering af F2. Eksempelvis tog hele projektet med at udskifte Klima- og Energiministeriets traditionelle ESDH løsning med F2 kun 8 uger. 

Business Case - spar 30 min. om dagen
cBrain medvirker gerne til udarbejdelse af business cases i forbindelse med implementering af F2. Erfaringsmæssigt er det muligt at hente sin investering hjem på kort tid, ligesom det er muligt at spare på driften.

Vis pdf:  Læs Socialministeriets vurdering i denne artikel fra Incitament (Økonomistyrelsens blad).  

Nemt at bruge
Produktet er designet med fokus på brugeren og har et velkendt brugerparadigme kendt fra andre moderne softwaresystemer. Alle systemets funktioner er samlet i 2 vinduer: et søgevindue og et arbejdsvindue. Det sikrer en hurtig oplæring og nem betjening.

Vis pdf: Læs mere om tankegodset og teknologien i F2

Vis pdf: cView om F2 Version 5

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out