Forretningskonsulenter med passion

Vil du indføre fremtidens løsninger i den offentlig sektor og skabe vedvarende resultater?

Har du lyst til, og brænder du for, at gentænke den offentlige sektor gennem digitalisering? Genkender du dig selv under mottoet ”Behøver det at være så svært”? Tænder du på fedt software som er ”Built for Government” og som rykker mennesker og organisationer? Vil du gerne have Greg Godbout som opbyggede præsident Obamas Swat team – The Presidential Innovation Fellows – og David Cotterill, som sad i Cabinet Office i UK og ledte regeringens digitale reform, som kolleger? Så lad os høre fra dig.

Arbejdsområde
Vi søger konsulenter med passion for software og digitalisering, der kan udvikle sig til at blive eksperter i implemenering af F2,  som er en markedsledende produktionsapplikation til sags- og procestunge organisationer. Du vil komme til at arbejde i enheden Business Consulting, der implementerer F2 hos spændende kunder som for eksempel Udenrigsministeriet, Statsministeriet, Skatteministeriet og Miljø- og Fødevarerministeriet. På få år er cBrain blevet leverandør til mere end halvdelen af ministerområderne.

Implementeringen af F2 kræver forståelse for kundens organisation, arbejdsgange og tekniske behov. Du kommer hurtigt til at arbejde tæt og selvstændigt sammen med såvel dine kolleger som kunderne. Det er derfor en fordel, hvis du både har teknisk viden samt erfaring med projektledelse og implementering af it-systemer, men det er ikke et krav.

Din profil

  • Har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand.merc., cand. scient.pol, cand.polit, ingeniør og har opnået gode karakterer

  • Har passion for digitalisering og er hurtig til at forstå og anvende ny viden

  • Har erfaring med implementering af større it-løsninger - gerne inden for tungere forretningssystemer som ESDH, CRM eller anden procesunderstøttelse f.eks. fagprocesser i styrelser og kommune

  • Har evne og lyst til at sætte dig ind i kundens forretningsprocesser

  • Er struktureret, kan skabe overblik og holde flere bolde i luften samtidig

  • Har måske projektledelseserfaring og gerne kommerciel erfaring (kontrakter, scopestyring, tilbudsskrivning)

  • Super god til at formidle din viden gennem præsentationer og ved undervisning

  • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale


Dig som person
Du skal kunne fungere i et team og skabe relationer til kunderne, og derned give kunden tillid til dig som person og cBrain som leverandør. 
 
På det personlige plan lægger vi vægt på, at du er en person med almindelig omtanke for andre mennesker og har en god indlevelsesevne. Vi lægger også vægt på at vores relationer internt og med kunderne er uformelle og direkte. Dette kræver situationsfornemmelse og styrke på det personlige plan.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kundens medarbejdere og ledelse, og du skal derfor kunne samarbejde, lytte og træde i karakter over for alle grupper afhængig af situationen.

cBrains kunder viser os tillid som rådgiver og leverandør i forretningskritiske beslutninger, og du skal af natur være nysgerrig på kundens behov, men samtidig kunne stå på mål med din faglighed. 

Vi tilbyder
Du får mulighed for at arbejde sammen med et dygtigt og erfarent ekspertteam i et særdeles uformelt miljø, som præges af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger. Efter et introduktionsforløb i regi af cBrain Academy vil du hurtigt opleve en stejl læringskurve som kan give dig selvstændigt ansvar og dermed mulighed for at udvikle dine kompetencer som kommende F2 forretningskonsulent.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, så er der rum til det.


Om cBrain
cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.
 
cBrain har kunder indenfor både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.
 
Vi sikrer innovation og nytænkning gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt, kaldet ”det innovative rum,” hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Det giver højere brugertilfredshed og reducerer omkostninger til implementering.

Vi holder til i Nordhavnen med dejlige kontorfaciliteter omgivet af vand på tre sider.
 
cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Læs gerne mere i cBrains Årsrapport 2015
 
Kontakt og information
Er du interesseret, så send en ansøgning samt CV og eksamensbeviser til Robert Lentz på mail: rl@cbrain.com. Har du spørgsmål til det nærmere indhold i stillingen, kan du kontakte Robert Lentz på tlf: 3063 7722 eller på rl@cbrain.com.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out