Sentry Page Protection

Nyeste Office version på F2 server

Manglende opdatering af Office version på F2 Integrationsserver kan give fejl ved dannelsen af PDF’er i nyere Office versioner.

Vi har oplevet en situation, hvor kunden har en generel politik om at bruge Office 2013 på klienter og dermed også bruger Office 2013 på F2 serveren.

Fejlen opstod idet udvalgte medarbejdere fik lov til at bruge Office 2016 på klienter, eller når de medarbejdere der brugte Office 2013, modtog dokumenter dannet med Office 2016. Når der på en F2 server blev dannet PDF’er af f.eks. PowerPoints udarbejdet i Office 2016, kunne der forekomme en forskel mellem den originale PowerPoint og versionen dannet af F2, eftersom F2 serveren danner PDF’er med en ældre Office version.

Løsningen blev at opdatere Office på F2 serveren fra Office 2013 til Office 2016. Klienter behøver ikke at blive opdateret.

Du kan se den seneste version af godkendte Office versioner i dokumentationen for: F2 Software Requirements. Denne finder du et link til på Kundeportalens startside.

Bemærk, at en opdatering af Office versionen på serveren ikke automatisk gendanner alle PDF’er med den nyere Office version. Det skal brugeren enten selv gøre pr. dokument eller cBrain kan hjælpe med forskellige kørsler, hvor det er nødvendigt.

Handling:

Du kan med fordel sikre dig, at Office versionen på F2 serveren altid bliver opdateret til nyeste Office version, når den er frigivet til F2.

cBrain kan støtte din organisation med opdatering af Office på servere som en support opgave.

Kontakt PMO@cbrain.dk

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out