Sentry Page Protection

Ny F2 version 6.2 blev frigivet den 11. marts 2019

Den første kunde er allerede testopgraderet til version 6.2 og er planlagt til drift inden udgangen af marts. Der er flere opgraderinger planlagt. Vi kommer med en status på, hvordan det er gået, når de første par kunder er kommet i drift på den nye version.

Version 6.2 har været igennem et omfattende testforløb. Udviklingsgruppen tester løbende i udviklingsforløbet. Når vi lukker for nyudvikling, bliver versionen testet i 4 uger igen af udviklingsgruppen, hvorefter konsulentgruppen tester i 2 uger. Herefter opgraderes cBrains egen version af F2, og vi kører i produktion i mindst 2 uger, inden vi er klar til endelig release.

Academy har netop lagt dokumentet “Ny funktionalitet i 6.2” op på Kundeportalen (se den seneste nyhed). Udover dette dokument er det også vigtigt, at du læser de opdaterede dokumenter omkring Software og Hardware Requirements som du kan finde et link til på Kundeportalens forside.

Academy er allerede godt i gang med at producere brugermanualer og cLearning videoer til version 6.2. Vi opdaterer her på nyhedssiden efterhånden, som manualer bliver færdige.

Bemærk, at oversigten over alle manualer findes ved at scrolle ned i bunden af Kundeportalens forside.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out