05 2015: Første F2 Pilot Projekt i UK

The Royal Borough of Windsor and Maidenhead Council har indgået aftale med cBrain om et F2 Pilot projekt.

The Royal Borough of Windsor and Maidenhead Council er dermed den første offentlige myndighed i UK, som afprøver den danske F2 forvaltningsmodel og F2-løsningen.

F2 repræsenterer en ny type produktionsystem til brug for offentlig forvaltning, og F2 er udviklet i tæt samarbejde med en række danske ministerier. Den integrerede F2-løsning understøtter sagsbehandling, vidensdeling, formel og uformel kommunikation, ministerielle arbejdsgange, dokumenthåndtering og journalisering. F2 understøtter både PC, mobile enheder og tablets, og i dag bruger mange ministre og departementschefer F2 på deres iPad til håndtering af mødemateriale og forelæggelser.

I dag anvendes standardsystemet F2 i 10 danske ministerier, inklusive Statsministeriet og Udenrigsministeriet, samt i et antal styrelser og institutioner. Baseret på F2 har offentlige myndigheder i Danmark opnået målbare effektiviseringsgevinster, herunder øget produktivitet, højere kvalitet i arbejdet og øget medarbejdertilfredshed. Klima- og Energiministeriet samt Transportministeriet har modtaget digitaliseringsprisen baseret på de effektiviseringsgevinster, som de har opnået i kraft af deres F2-projekter.

Med venlig hilsen
Per Tejs Knudsen, CEO

Åben FM 05 2015: Første F2 Pilot Projekt i UK som pdf

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out