Ministerier


UIB_logo

Udlændinge- Integrations- og Boligministeriet

I september 2015 underskev cBrain kontrakt med Udlændinge-, Integrations- og Boligministerietom leverance af cBrain F2 sagsbehandlingssystem (ESDH) til departementet. F2 leveres som en cloud-løsning, der er indkøbt på SKI 02.19-rammeaftalen og leveres fra F2 Cloud Centret hos Statens IT. Departementet tog F2 i brug den 6. oktober 2015.


Transport- og Bygningsministeriet

Også i Transportministeriet ønskede man at overgå til digital forvaltning. Baseret på erfaringerne fra Socialministeriet blev nøjagtig samme software installeret i  Transportministeriets departement som ganske få dage efter de gik i drift på F2 kunne skrive på deres hjemmeside


Miljø- og fødevareministeriet

Også Miljøministeriet har ønsket en fuld digitalisering og i efteråret 2012 blev F2 leveret til departementet efter en standardiseret implementeringsplan og til aftalt tid.


Beskæftigelsesministeriet

Beskæftigelsesministeriets departement gik i efteråret 2011 i drift på cBrain F2. Også dette projekt er leveret efter en standardiserede implementeringsplan og til aftalt tid. 


Statsministeriet

Statsministeriet har i 2013 valgt at indføre cBrain F2 som nyt sagssystem i departementet. Statsministeriet er det 7. danske ministerium, der vælger cBrains F2 produkt. 


Udenrigsministeriet

I november 2013 underskrev cBrain kontrakt med Udenrigsministeriet om leverance af cBrain F2 sagssystem til hele koncernen, dvs. 2000 brugere, heraf 1000 i DK og 1000 ude på repræsentationerne.


efkm_logo_dk.jpg

Klima- og energiministeriet

I 2010 besluttede Klima- og Energiministeriets departement at udskifte deres eksisterende ESDH-løsning og i stedet indføre cBrain F2. cBrain kunne på det tidspunkt levere et standardprodukt og en standardimplementeringsplan som sikrede ministeriet en fuld digitalisering på bare 8 uger fra projektstart. Og allerede fra første dag i drift forsvandt papirsagerne.


Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out