SKI 02.18 ESDH & CRM Rammeaftale

cBrain er leverandør på SKI 02.18 rammeaftale, der omfatter:

  • ESDH, Elektronisk sags- og dokumenthåndtering
  • CRM, Customer Relationship Management 

Delaftale ESDH
På delaftale 2 kan du købe ESDH-løsninger, som understøtter din organisations sagsbehandling og dokumenthåndtering. Delaftalen tilbyder en fleksibel understøttelse af hele eller dele af din virksomheds forretningsprocesser med fokus på konkret sags- og dokumenthåndtering.

Aftalen tager højde for forskellige behov og typer af it-løsninger, med mulighed for kundespecifik konfiguration eller udvikling af nyt specialsoftware, inden for et på forhånd veldefineret antal it-serviceområder.

Uanset om en ESDH-løsningen er en specialudviklet løsning eller om løsningen i højere grad er et allerede eksisterende system baseret på færdigudviklet programmel med etableret funktionalitet så tilbyder delaftalen en fleksibel understøttelse af hele eller dele af din virksomheds forretningsprocesser.

Delaftale CRM
På delaftale 6 kan du købe relationsstyringsløsninger,  CRM-løsninger (Customer Relationship Management). Formålet med CRM-løsningerne er at understøtte og udbygge relationen mellem kunden og dennes kunder (klienter, borgere ol.). Dette gøres bla. ved at konsolidere transaktioner og kommunikation fra forskellige kanaler således, at din organisation på et oplyst og analyseret grundlag, kan levere bedre beslutninger, service eller produkter.

CRM-løsningerne på aftalen støtter din organisations forretningsprocesser gennem aktivitetskonsolidering ved hjælp af adgang til grundlæggende data, der relateres til din organisations relationer.

Aftalen tager højde for forskellige behov og typer af it-løsninger, med mulighed for eventuel kundespecifik konfiguration eller udvikling af nyt specialsoftware, inden for et på forhånd veldefineret antal it-serviceområder.

Har du spørgsmål til hvilke løsninger, der kan anskaffes på delaftalerne, kan du kontakte Michael Madvig, telefon 7216 1811.

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out