Offentliggørelse af årsrapport 2006

Solid vækst og indtjening

cBrain opnåede i 2006 en omsætning på 14,8 mill, svarende til en omsætningsvækst på 66%, og et resultat før skat på 3,4 mill. svarende til en overskudsgrad på 21 %.

 I forbindelse med halvårsregnskabet 2006, meddelte selskabet en forventet omsætningsvækst på 40-60% samt en overskudsgrad på 5-10%. Både vækst og overskudsgrad er således højere end forventet, og ledelsen anser resultatet for tilfredsstillende.
 
Den positive afvigelse skyldes en højere ordreindgang kombineret med et øget gensalg og genbrug af eksisterende løsninger/softwarekomponenter. Dette har påvirket både leverancehastighed og omkostninger i form af kortere og mere lønsomme kundeprojekter.
 
cBrains vækstplan er baseret på gensalg og genbrug af softwarekomponenter. Øget gensalg og genbrug af softwarekomponenter er, i år 2006, opnået i takt med at cBrain har etableret sig som leverandør af løsninger inden for 3 løsningsområder: Medlemsadministration og service, Project Portfolio Management (PPM) samt Sagsbehandling.
 
cBrain er i dag positioneret til at fastholde en betydelig vækst og indtjening gennem en videreudvikling af de 3 etablerede løsningsområder. Parallelt hermed gennemfører cBrain fortsat projekter for individuelle kunder, som på sigt danne grundlag for etablering af nye løsningsområder. På denne baggrund forventer ledelsen en fortsat positiv udvikling i år 2007 med omsætningsvækst på 40-60% og en overskudsgrad på 5-15%. Forventningerne kan påvirkes, både positivt og negativt, især af selskabets fortsatte evne til at gensælge og genbruge softwarekomponenter inden for udvalgte løsningsområder.
 
cBrain´s bestyrelse har behandlet selskabets årsrapport for 2006 og indstiller årsrapporten til godkendelse af generalforsamlingen, den 19. april 2007.
 
Vis pdf: cBrains Årsrapport 2006

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out