Arrangementer

cBrain afholder løbende aktuelle faglige arrangementer, som Morgenmad Med Mening, der stiller skarpt på den digitale udvikling. Her kan du blive inspireret af og hente viden fra spændende personer med fingeren på pulsen. Inspiration som kan bringe dig og din organisation videre ved at udnytte teknologien muligheder.

Kommende arrangementer:

13. juni 2018 kl 8.30 Morgenmad med Mening: Om ledelse på tærsklen til det digitale samfund - tanker i kølvandet på ledelseskommissionens arbejde

21. juni 2018 kl 14 cLounge: Kom helt tæt på F2 – om de mange nye features i den store version 6.1 og et smugkig ind i fremtiden

22. august 2018 kl 8.30. Morgenmad Med Mening: Behøver det at være så svært? Hvordan får vi skabt større sammenhæng i vores digitale løsninger?

Eksempler på tidligere arrangementer:

  • Vejen til best practice i det digitale bureaukrati

  •  It’s all about delivery - om ledelse, digitalisering og et bureaukrati som udfordres

  • Ledelse i d-land – om ledelse på tærsklen til det digitale samfund

  •  Persondataforordningen i praksis – få overblik og hør hvordan den understøttes af F2

  • Delivery is the strategy – digitalt topmøde mellem Danmark og USA

I en periode op til den 1. maj 2018 har vi desværre haft en teknisk fejl som har betydet, at de som har bedt om at komme på invitationslisten ikke er blevet korrekt registreret. Det betyder at vi ikke har kunnet optage dem på listen og skrive tilbage. Derfor bedes man venligst skrive sig på invitationslisten igen. Vi beklager ulejligheden!
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out