International

cBrain International hjælper offentlige forvaltninger i hele verden med at digitalisere og effektivisere deres arbejde med hjælp af den danske F2 model. F2 er en ny standard software til offentlig forvaltning og blev oprindeligt udviklet i tæt samarbejde med Social- og Indenrigsministeriet, der implementerede den første version af F2 i 2008 og siden da har mere end 50 offentlige myndigheder i Danmark implementeret F2.

cBrain har siden 2001 arbejdet internationalt og har løbende opbygget en international portefølje som i dag omfatter projekter i seks lande og medarbejdere i Frankrig, Emiraterne, USA og Tyskland.

Det internationale team ledes af Niels Tanderup Kristensen og David Cotterill. Niels kommer bl.a. med en baggrund fra Udenrigsministeriet. Han har derudover erfaring fra en række ledende salgs- og forretningsudviklingsstillinger i både det offentlige og private i Danmark, Grønland, Belgien og Canada. David Cotterill kommer med en stærk teknisk og praktisk forvalningserfaring inden for offentlig sektor i England som Deputy Director, Strategic Change, Cabinet Office.


For yderligere information kontakt:

_R7B1568_Niels.jpg

Niels Tanderup, Director, Global Affairs telefon: + 45 31 62 95 60 Email: nit@cbrain.com

 
 
_R7B7666.JPG

David Cotterril, Director, Cloud Services
Telefon: +45 71 74 13 80
+44 77 88 28 68 69
Email: dgc@cbrain.com

 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out