Om cBrain

Digitalisering er del af nutidens og fremtidens administration. Enkle softwareløsninger er centrale for, at sammenhængskraften i samfundet ikke blot bevares, men også styrkes. cBrain understøtter den digitale udvikling i form af standardproduktet F2 og standardrammesystemet M4. 

F2 adskiller sig fra konkurrerende løsninger, fordi det leveres som et standardsystem med en fuldt integreret løsning. I forhold til andre produkter kan F2 derfor leveres hurtigere og med færre ressourcer, hvilket både giver en større effekt og øget brugertilfredshed. Samtidig gør standardsystemet det muligt at levere F2 som en cloud service, hvilket anses for at være en af de vigtigste teknologiske trends for offentlige institutioner.

cBrain har etableret en solid referenceposition i den danske centraladministration. Mere end halvdelen af departementerne i de danske ministerier bruger i dag standardsystemet F2, herunder Statsministeriet og Udenrigsministeriet. Samtidig er cBrain godt i gang med at implementere F2 og M4 i en lang række styrelser og andre offentlige institutioner.

I international sammenhæng er cBrain i samarbejde med Udenrigsministeriet i færd med at udbrede kendskabet til den danske softwaremodel til andre lande.

I cBrain tror vi på, at vores tætte kundekontakt er nøglen til succes. Derfor gør vi meget for at forstå jeres sagsgange forud for design og implementering.

Det er derfor, at cBrain er The Process Company.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out