cBrain har indgået en F2 cloud partner aftale med DVZ i Mecklenburg-Vorpommern

 

28. juli 2014

Datenverarbeitungszentrum Mecklenburg-Vorpommern GmbH (DVZ) har indgået en F2 Cloud Partner Aftale med cBrain. Aftalen betyder, at DVZ kan tilbyde F2 til sine kunder som en cloud service ("Software-As-A-Service"). F2 software cloud'en kommer til at køre hos DVZ i Schwerin, hvor den bliver installeret i et sikkert miljø. 


Om Datenverarbeitungszentrum Mecklenburg-Vorpommern GmbH (DVZ)
   
DVZ er full service IT-leverandør til statsadministrationen i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern. DVZ har ca. 400 medarbejdere og har hovedkontor i Schwerin. DVZ ejes af staten Mecklenburg-Vorpommern.


Om F2

F2 er udviklet i tæt samarbejde med en række danske ministerier og repræsenterer en ny type software til brug for digital sags- og dokumenthåndtering hos offentlige myndigheder.

I dag anvender 10 danske ministerier F2, herunder Statsministeriet, og i øjeblikket implementerer det danske Udenrigsministerium F2 til brug for 2.000 medarbejdere globalt på 100 lokationer. Ved hjælp af F2 kan ministerier og styrelser eliminere brugen af papir og digitalisere deres arbejdsgange, herunder sagsbehandling, ministerielle processer, kommunikation, samarbejde, vidensdeling, dokumenthåndtering og arkivering. Med F2 har alle organisationens brugere, fra yngste medarbejder til departementschef og minister, online adgang til både formelle og uformelle dokumenter - med sikker mobil adgang fra iPad/tablets og smartphones.

F2 er et 100% standardprodukt, som uden programmering kan konfigureres, så det understøtter individuelle behov. Det betyder, at F2 kan tilbydes som en cloud-service, hvorved F2 kan implementeres langt hurtigere og mere effektivt end traditionelle løsninger. I dag udbyder Statens It F2-produktet som en cloud-service i Danmark. Aftalen med DVZ betyder, at F2 nu også kan udbydes som cloud service til offentlige myndigheder i Tyskland.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out