Michael udvikler for kunderne og insisterer på at være med hele vejen    
 
    
 Normal 
 0 
 
 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 DA 
 JA 
 X-NONE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Table Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:10.0pt;
	font-family:"Times New Roman";
	mso-ansi-language:DA;
	mso-fareast-language:DA;}    Michael har næsten 30 års erfaring som softwareudvikler, og bliver stadig glad over mødet med kunder. Som udvikler på cBrains CRM-plaform M4 er han med og ansvarlig fra start til slut i kundernes projekter.

Michael udvikler for kunderne og insisterer på at være med hele vejen

Michael har næsten 30 års erfaring som softwareudvikler, og bliver stadig glad over mødet med kunder. Som udvikler på cBrains CRM-plaform M4 er han med og ansvarlig fra start til slut i kundernes projekter.

 Aske udvikler kernen i F2   Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.  

Aske udvikler kernen i F2

Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.
 

 Pernille dokumenterer og formidler F2  Pernille er som cand.ling.merc. i tysk erhvervssprog og europæiske studier ikke en klassisk profil i it-branchen. Men i de sidste to år har hun bla. haft ansvaret for at udvikle og formidle dokumentationen af F2.

Pernille dokumenterer og formidler F2

Pernille er som cand.ling.merc. i tysk erhvervssprog og europæiske studier ikke en klassisk profil i it-branchen. Men i de sidste to år har hun bla. haft ansvaret for at udvikle og formidle dokumentationen af F2.

 Frejdie  finder løsninger for kunderne   Frejdie Søndergård-Gudmandsen blev kandidat i 2015 og har allerede været projektleder på flere projekter. Hun er begejstret for en organisation, hvor der er minimum af hierarki og maksimum af tillid til, at medarbejderen løser opgaverne.

Frejdie  finder løsninger for kunderne

Frejdie Søndergård-Gudmandsen blev kandidat i 2015 og har allerede været projektleder på flere projekter. Hun er begejstret for en organisation, hvor der er minimum af hierarki og maksimum af tillid til, at medarbejderen løser opgaverne.

 Som chef for Technical Services & Support er der ikke noget vigtigere end god service og et godt teknisk team  I Tecnical Services & Support nyder Peter det privilegium dels at arbejde tæt sammen med alle afdelinger i cBrain, men også selv at være leder for en afdeling med både teknikere og supportere. Samtidig, måske vigtigst af alt, er han kundernes mand.

Som chef for Technical Services & Support er der ikke noget vigtigere end god service og et godt teknisk team

I Tecnical Services & Support nyder Peter det privilegium dels at arbejde tæt sammen med alle afdelinger i cBrain, men også selv at være leder for en afdeling med både teknikere og supportere. Samtidig, måske vigtigst af alt, er han kundernes mand.

 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out