Frejdie finder løsninger for kunderne    Frejdie Søndergård-Gudmandsen blev kandidat i 2015 og har allerede været projektleder på flere projekter. Hun er begejstret for en organisation, hvor der er minimum af hierarki og maksimum af tillid til, at medarbejderen løser opgaverne.

Frejdie finder løsninger for kunderne

Frejdie Søndergård-Gudmandsen blev kandidat i 2015 og har allerede været projektleder på flere projekter. Hun er begejstret for en organisation, hvor der er minimum af hierarki og maksimum af tillid til, at medarbejderen løser opgaverne.

Aske udvikler kernen i F2    Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.

Aske udvikler kernen i F2

Aske er ansvarlig for arbejdet med den udvikling, der foregår i kernen af F2. Han ser cBrain som en oase, hvor der både er plads til den tunge fordybelse og det lettere sociale liv.

Michael udvikler for kunderne og insisterer på at være med hele vejen    Michael har næsten 30 års erfaring som softwareudvikler, og bliver stadig glad over mødet med kunder. Som udvikler på cBrains CRM-plaform M4 er han med og ansvarlig fra start til slut i kundernes projekter.

Michael udvikler for kunderne og insisterer på at være med hele vejen

Michael har næsten 30 års erfaring som softwareudvikler, og bliver stadig glad over mødet med kunder. Som udvikler på cBrains CRM-plaform M4 er han med og ansvarlig fra start til slut i kundernes projekter.

Ulrik sørger for, at det tekniske spiller    Efter seks år som selvstændig it-konsulent fandt Ulrik sin plads i cBrain, hvor han til daglig er teamleder for projekt og implementering i Technical Services & Support.

Ulrik sørger for, at det tekniske spiller

Efter seks år som selvstændig it-konsulent fandt Ulrik sin plads i cBrain, hvor han til daglig er teamleder for projekt og implementering i Technical Services & Support.

Dan oversætter udviklersprog til kunderne    Arbejdet med dokumentation handler i høj grad om evnen til at kunne formidle. Med en baggund inden for engelsk litteratur har Dan Ponce en god ballast til at kunne formidle et svært teknisk sprog. Dan er ansat i Academy, hvor han bl.a. udarbejder manualer til F2 og releasenotes.

Dan oversætter udviklersprog til kunderne

Arbejdet med dokumentation handler i høj grad om evnen til at kunne formidle. Med en baggund inden for engelsk litteratur har Dan Ponce en god ballast til at kunne formidle et svært teknisk sprog. Dan er ansat i Academy, hvor han bl.a. udarbejder manualer til F2 og releasenotes.

 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out