cBrain søger kommende F2 Eksperter til F2 Consulting

Vil du være med til at digitalisere Danmark?
Brænder du for at arbejde med nytænkende og spændende digitaliseringsprojekter i Danmark og internationalt, så har cBrain måske en stilling til dig.

Arbejdsområde
Vi søger F2-implementeringskonsulenter, der kan udvikle sig til at blive F2-eksperter og som har passion for digitalisering og gerne vil gøre en forskel for cBrains kunder. Du kommer til at arbejde i vores leverancegruppe, der implementerer F2 hos spændende kunder som for eksempel Udenrigsministeriet og Statsministeriet. 

Implementeringen af F2 kræver forståelse for kundens organisation, arbejdsgange og tekniske behov. Du kommer hurtigt til at arbejde tæt og selvstændigt sammen med såvel dine kolleger som kunderne. Det er derfor en fordel, hvis du både har teknisk viden samt erfaring med projektledelse og implementering af it-systemer, men det er ikke et krav.

Din profil

  • Har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand. scient.pol, cand.polit, kandidat fra DTU, CBS eller ITU.
  • Har passion for digitalisering og er hurtig til at forstå og anvende ny viden.
  • Har erfaring med implementering af større it-løsninger - gerne indenfor tungere forretningssystemer som ESDH, CRM eller anden procesunderstøttelse f.eks. fagprocesser i styrelser og kommune. Men vi hører også gerne fra nyuddannede.
  • Har evne og lyst til at sætte dig ind i kundens forretningsprocesser.
  • Har projektledelseserfaring og gerne kommerciel erfaring (kontrakter, scopestyring, tilbudsskrivning).
  • Super god til at formidle din viden gennem præsentationer og ved undervisning.
  • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.


Dig som person
Du skal kunne fungere i et team og skabe relationer til kunderne, som giver kunden tillid til dig som person og cBrain som leverandør. 
 
På det personlige plan lægger vi vægt på, at du er en person, med almindelig omtanke for andre mennesker og har en god indlevelsesevne. Vi lægger også vægt på at vores relationer internt og med kunderne er uformelle og direkte. Dette kræver situationsfornemmelse og styrke på det personlige plan.
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med kundens medarbejdere og ledelse, og du skal derfor kunne samarbejde, lytte og træde i karakter over for alle grupper afhængig af situationen.
 
cBrains kunder viser cBrain tillid som rådgiver og leverandør i forretningskritiske beslutninger, og du skal af natur være nysgerrig på kundens behov, men samtidig kunne stå på mål med din faglighed. 

Vi tilbyder
Du får mulighed for at arbejde sammen med et dygtigt og erfarent ekspertteam i et særdeles uformelt miljø, som præges af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger. Efter et introforløb i regi af cBrain Academy får du hurtigt selvstændigt ansvar og dermed mulighed for at udvikle dine kompetencer som kommende F2-ekspert.

Om cBrain
cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.
 
cBrain har kunder indenfor både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.
 
Vi sikrer innovation og nytænkning gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt, kaldet ”det innovative rum,” hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Det giver højere brugertilfredshed og reducerer omkostninger til implementering.
 
cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Læs gerne mere i cBrains Årsrapport 2015
 
Kontakt og information
Er du interesseret, så send en ansøgning samt CV og eksamensbeviser til Robert Lentz på mail: rl@cbrain.com. Har du spørgsmål til det nærmere indhold i stillingen kan du kontakte Robert Lentz på tlf: 3063 7722 eller på rl@cbrain.com.
 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log In
Enter Member Area
Min Profil Log Out