Full-stack .NET-udviklere

Vi søger udviklere til flere af vores udviklingsafdelinger. Vi søger full-stack-udviklere til vores markedsledende web-baserede M4-produkt til store medlemsorganisationer og til F2, der en markedsledende sags- og dokumentplatform til bl.a. ministerier og styrelser nationalt og internationalt.

cBrain er et innovativt softwarehus, der sætter kreativitet, udvikling og metode højt. Vi har i København et udviklingsmiljø i topklasse baseret på fagligt dygtigt medarbejdere med lyst til at skabe software, der gør en forskel – det tror vi mere på end på overarbejde og pres. Vi udspringer af det datalogiske miljø og har fingeren på pulsen inden for vores fag. Vores udviklere er primært kandidatuddannede og ph.d.er i softwareudvikling fra bl.a. DTU, ITU, DIKU og LU (Lund).

Vores state-of-the-art løsninger og produkter gør en forskel i bl.a. den danske statsadministration og i store medlemsorganisationer. Vores produkter, komponenter og integrationer er udviklet på Windows .NET-platformen med teknologier som C#, SQL Server, ASP.NET, WPF, Webservices og JavaScript/TypeScript. Vi ejer hele softwarestakken, og det giver os stor frihed til at udvikle løsningerne funktionalitetsmæssigt og teknologisk.

Vi søger teknologisk funderede, forretningsorienterede udviklere, som vil være med til skabe innovative løsninger og følge dem helt til dørs hos vores kunder. Du vil typisk være med i hele forløbet fra de første designs til implementering og idriftsættelse, og du vil kunne se dine fingeraftryk i det færdige produkt. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis i forvejen er ekspert i de specifikke teknologier, vi benytter. Det vigtigste for os er, at du generelt er dygtig til softwareudvikling og til”software craftsmanship”, og at du har lyst til og er i stand til at lære nyt og sætte dig ind i de relevante teknologier.

Profil

  • Kandidatuddannelse som fx ingeniør, cand.it eller datalog.

  • Erfaring med og interesse for metodebaseret objektorienteret programmering.

  • Kendskab til C#-udvikling på .NET-platformen, fx ASP.NET eller WPF.

  • Kendskab til og/eller interesse for web-API’er og web-teknologier som TypeScript, JavaScript, Webservices, HTML5, CSS, XML, JSON og web-frameworks som fx Vue.js.

  • Kendskab til SQL-databaser og gerne til Microsoft SQL Server.

  • Kendskab til automatisk test.

  • Dansk og engelsk i skrift og tale. Du taler evt. svensk og vil gerne lære dansk.

  • Ansvarlig og samarbejdende person, der følger de udviklede løsninger til dørs hos kunderne.

Vi tilbyder

  • Et fuldtidsjob, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve og dermed mulighed for at kunne udvikle dig.

  • En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, er der plads til det. Og vi har selvfølgelig en god kantineordning.

Løn efter kvalifikationer.

Om cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.

Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø. Virksomheden er i vækst og har en sund økonomisk udvikling.

cBrain har kunder inden for både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.

Vi sikrer innovation og nytænkning gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt kaldet ”detinnovative rum”, hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Detgiver højere brugertilfredshed og reducerer omkostninger til implementering.

cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København.

cBrain har til huse på Dampfærgevej 30 i København med udsigt over Øresund og tæt på både Østerport og Nordhavn Station.

Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out