Kundevendte udviklere med sans for hele løsninger

Vi mangler udviklere, som kan lide at arbejde i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og kundekontakt, og som har lyst til at udvikle og levere fagsystemer, der gør en afgørende forskel inden for borgerservice og virksomhedsservice. Denne stilling udfordrer i den grad din faglighed og giver dig helt nye kompetencer inden for et område med stort potentiale og solide karrieremuligheder.

Tag ansvar for vores fagsystemløsninger

  • Som en af vores nye forretningsorienterede softwareudviklere får du ansvar for at udvikle .NET-baserede software-komponenter, der i samspil med cBrains F2- og M4-produkter udgør en vigtig del af vores fagsystemløsninger.
  • Du arbejder med integrationer, heriblandt til diverse fællesoffentlige systemer og med en stor variation af moderne integrationsteknologier, herunder REST API’er, webservices mv.
  • Du behovsafdækker med kunden og udarbejder designdokumenter.

Et skræddersyet introforløb og flere mulige karriereveje

Som en del af et gennemført introduktionsforløb sørger vi for, at du bliver undervist i vores domæne, værktøjer og løsninger sammen med andre nye medarbejdere. Ydermere tilbyder vi mange karriereveje, da du kan specialisere dig og på sigt få mulighed for at blive softwarearkitekt, teknisk projektleder eller noget helt tredje. Hvis du har ambitionerne, så har vi mulighederne.

Passionerede udviklere med kundetække

  • Vi forestiller os, at du har en relevant it-teknisk baggrund og solid erfaring med .NET-udvikling. Du har en bred erfaring samt minimum 5 års erfaring som udvikler.
  • Du har gode samarbejdsevner, og du trives i en kundevendt rolle, ligesom du er i stand til at udfordre kunderne.
  • Du har solide dansk- og engelskkundskaber i både skrift og tale.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med programmering op imod web-API’er, relationsdatabaser, JavaScript, CSS og HTML5 samt integrationskomponenter og projektarbejde.
  • Du går i dialog med kunden og udfordrer det, der bedes om, så det rigtige problem løses med de rigtige midler.
  • Du have lyst til at udvikle dig blandt rigtig dygtige kolleger og se frem til en lærerig og udfordrende hverdag, hvor du virkelig kommer i dybden med dit fag,

 

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til job@cbrain.dk. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

En ny måde at levere offentlige fagsystemer på

Det er ikke uden grund, at vi bliver kaldt for The Process Company. Vores standardsoftware F2 repræsenterer en innovativ tilgang til digitaliseringen af det offentlige. Det kan konfigureres alt efter organisationens krav, uanset om det gælder generiske eller mere komplekse fagprocesser.

Over 20 styrelser, herunder Statsforvaltningen og SKAT, og mere end halvdelen af departementerne i de danske ministerier, herunder Statsministeriet og Udenrigsministeriet, bruger i dag F2. Og vi er godt i gang med at implementere det i mange andre styrelser og offentlige institutioner. Så du træder ind til en stilling, hvor der er masser at se til, lære og lave.

Vi hjælper med at digitalisere lande

Digitalisering er del af nutidens og fremtidens administration. Enkle softwareløsninger er centrale for, at sammenhængskraften i samfundet ikke blot bevares, men også styrkes. cBrain understøtter den digitale udvikling i form af standardproduktet F2 og standardrammesystemet M4. F2 adskiller sig fra konkurrerende løsninger, fordi det leveres som et standardsystem med en fuldt integreret løsning. I forhold til andre produkter kan F2 derfor leveres hurtigere og med færre ressourcer, hvilket både giver en større effekt og øget brugertilfredshed. Samtidig gør standardsystemet det muligt at levere F2 som en cloud service, hvilket anses for at være en af de vigtigste teknologiske trends for offentlige institutioner.

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out