Udviklere til M4-platformen til medlemsorganisationer

Vil du være med til at skabe fremtidens løsninger med vedvarende resultater?

Brænder du for at udvikle fremtidens software? Genkender du dig selv under mottoet ”Behøver det at være så svært”? Tænder du på fed software, som rykker mennesker og organisationer? Vil du gerne have Greg Godbout som opbyggede præsident Obamas Swat team – The Presidential Innovation Fellows – og David Cotterill, som sad i Cabinet Office i UK og ledte regeringens digitale reform, som kollegaer? Så lad os høre fra dig.

 

Arbejdsområde

Vi søger passionerede og ambitiøse udviklere. Hos cBrain kommer du til at arbejde med vores markedsledende platform til medlemsorganisationer – M4 – og herunder også samspillet til F2 - vores markedsledende produktionsapplikation til sags- og procestunge organisationer.

Hovedparten af opgaverne er udviklings- og arkitekturarbejde i relation til M4. Det omfatter såvel ny funktionalitet som forbedring af eksisterende funktionalitet - til selve platformen som kundespecifikke extensions. Der er gode muligheder for at udvikle sig, hvad enten man er drevet af et stærkt ønske om at specialisere sig inden for et bestemt område, eller skabe sammenhæng og overblik og være den der går forrest og viser vejen for kolleger. Du kommer til at arbejde med et væld af forskellige udviklingsopgaver. Nogen kan klares på få dage og kan køres stort set selvstændigt. Andre i form af store projekter, der kan strække sig over flere måneder, hvor du vil være en del at et team på 2-6 udviklere. Vi arbejder med såvel større som mindre projekter for kunder i iterative forløb og baseret på Scrum tankegangen. Som udvikler vil du være tæt på kunden i hele den agile process.

 

Din profil

  • Du har en kandidatgrad fra en teknisk uddannelse som f.eks. datalog, ingeniør eller cand.IT
  • Gennem studiet har du opnået erfaring og interesse for objektorienteret programmering og webteknologier som HTML, Javascript, XML
  • Du er familiær med databaser generelt og SQL specifikt
  • Du har god forståelse og interesse for softwarearkitektur
  • Du må meget gerne have erfaring med eller kendskab til ASP.NET Webforms, C#, Jquery og kildetekststyringsværktøjer
  • Du behersker det danske sprog i skrift og tale

 

Dig som person

Du er nyuddannet eller har 1-2 års erfaring med udvikling. Softwareudvikling og teknologi er ikke bare dit job, men også din hobby. Du brænder for at lave god software. Du betragter dig selv som en passioneret, kreativ og analytisk udvikler. Du er ambitiøs og videnbegærlig – er altid på jagt efter hvad der rør på sig inden for softwareudvikling. Du har lyst til at dele ud af viden og motiveres af et miljø, hvor man sparrer med hinanden. Du udfordres af komplekse problemstillinger og forstår det vigtige i at kunne modellere og skabe overblik og formidle det til andre mennesker – kolleger og kunder. Du har ambitioner om hele tiden at udvikle dig og blive bedre.

 

Om dine kolleger

Du vil komme til opleve højtkvalificerede og hjælpsomme kolleger, som arbejder sammen i et kreativt og uformelt miljø præget af sammenhold.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, så er der rum til det.

 

Om cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.

cBrain har kunder indenfor både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.

Vi holder til i Nordhavn med dejlige kontorfaciliteter omgivet af vand på tre sider.

cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Læs gerne mere i cBrains Årsrapport 2015

 

Kontakt og information

Er du interesseret, så send en ansøgning samt CV og eksamensbeviser til Simon Jorsal på mail: sjo@cbrain.com. Har du spørgsmål til det nærmere indhold i stillingen kan du kontakte Simon Jorsal på tlf: 41 32 86 77 eller på sjo@cbrain.com.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out