Nyuddannede med potentiale til at blive forretningskonsulenter

Vil du indføre fremtidens løsninger i den offentlig sektor og skabe vedvarende resultater?

Har du lyst til, og brænder du for, at gentænke den offentlige sektor gennem digitalisering? Genkender du dig selv under mottoet ”Behøver det at være så svært”? Tænder du på fedt software som er ”Built for Government” og som rykker mennesker og organisationer? Vil du gerne have Greg Godbout, som opbyggede præsident Obamas Swat team – The Presidential Innovation Fellows – og David Cotterill, som sad i Cabinet Office i UK og ledte regeringens digitale reform, som kollegaer? Så lad os høre fra dig.

 

Arbejdsområde

Vi søger kandidater med passion for software og digitalisering, som med tiden kan udvikle sig til at blive eksperter i implementering af F2,  som er en markedsledende produktionsapplikation til sags- og procestunge organisationer. Du vil komme til at arbejde i enheden Business Consulting, der implementerer F2 hos spændende kunder som for eksempel Udenrigsministeriet, Statsministeriet, Skatteministeriet og Miljø- og Fødevareministeriet. På få år er cBrain blevet leverandør til mere end halvdelen af ministerområderne.

Implementeringen af F2 kræver forståelse for kundens organisation, arbejdsgange og tekniske behov. Du kommer til at arbejde tæt sammen med såvel dine kolleger som kunderne, og får hurtigt mulighed for at arbejde selvstændigt. Det er derfor en fordel, hvis du både har teknisk viden samt erfaring med implementering af it-systemer gennem f.eks. relevant studiejob.

 

Din profil

  • Har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand.merc., cand. scient.pol, cand.polit, ingeniør og har opnået gode karakterer

  • Har passion for digitalisering og er hurtig til at forstå og anvende ny viden

  • Har evne og lyst til at sætte dig ind i kundens forretningsprocesser

  • Er struktureret, kan skabe overblik og holde flere bolde i luften samtidig

  • Super god til at formidle din viden gennem præsentationer og ved undervisning

  • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

 

Dig som person

Du skal kunne fungere i et team og skabe relationer til kunderne, og dermed give kunden tillid til dig som person og cBrain som leverandør. 
 
På det personlige plan lægger vi vægt på, at du er en person med almindelig omtanke for andre mennesker og har en god indlevelsesevne. Vi lægger også vægt på at vores relationer internt og med kunderne er uformelle og direkte. Dette kræver situationsfornemmelse og styrke på det personlige plan.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kundens medarbejdere og ledelse, og du skal derfor kunne samarbejde, lytte og træde i karakter over for alle grupper afhængig af situationen.

cBrains kunder viser os tillid som rådgiver og leverandør i forretningskritiske beslutninger, og du skal af natur være nysgerrig på kundens behov, men samtidig kunne stå på mål med din faglighed. 

 

Vi tilbyder

Du får mulighed for at arbejde sammen med et dygtigt og erfarent ekspertteam i et særdeles uformelt miljø, som præges af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger. Efter et introduktionsforløb i regi af cBrain Academy vil du hurtigt opleve en stejl læringskurve, som kan give dig mulighed for at få selvstændigt ansvar og dermed mulighed for at udvikle dine kompetencer som kommende F2 forretningskonsulent.

Vi lægger vægt på at vi har det godt med hinanden og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, så er der rum til det.

 

Om cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.
 
cBrain har kunder indenfor både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.
 
Vi sikrer innovation og nytænkning gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt, kaldet ”det innovative rum,” hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Det giver højere brugertilfredshed og reducerer omkostninger til implementering.
 
cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Læs gerne mere i cBrains Årsrapport 2015

 

Kontakt og information

Er du interesseret, så send en ansøgning samt CV og eksamensbeviser til Robert Lentz på mail: rl@cbrain.com. Har du spørgsmål til det nærmere indhold i stillingen, kan du kontakte Robert Lentz på tlf: 3063 7722 eller på rl@cbrain.com.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out