Student til formidling af software

Kan du lide at skrive og formidle? Vil du være med til at skrive manualer, der giver brugerne større gavn af IT-systemer? IT-virksomheden cBrain søger en dygtig og struktureret student, der er interesseret i at formidle softwareprogrammet F2 til vores brugere, der primært er offentlige myndigheder.

Jobbet

Du bliver ansat i Team Academy, som er ansvarlig for al dokumentation af cBrains IT-produkt F2, det vil sige brugervejledninger, videomateriale, produktpræsentationer med mere. Academy består af syv fuldtidsmedarbejdere og tre studerende. Vi har ansvar for, at F2 bliver formildet i et klart og korrekt sprog, så brugerne får den størst mulige værdi af produktet. Som team sætter vi en ære i at levere høj kvalitet til deadline.

Din primære opgave bliver at skrive, opsætte og opdatere brugermanualer. Du skal også teste ny funktionalitet i vores software og tage skærmbilleder.

Vi lægger vægt på, at du arbejder systematisk og følger vores sproglige og layoutmæssige retningslinjer. Vi samarbejder om dokumentationen, og derfor er det væsentligt, at du kan forholde dig konstruktivt til at tage og give kritik.

Vores forventninger til dig

Vi forventer ikke, at du i forvejen er ekspert i IT. Det vigtige for os er, at du skriver godt, at du er interesseret i IT-programmer, og at du har lyst til at lære nyt. Jobbet kræver, at du er omhyggelig, systematisk og kan sætte dig ind i kompliceret stof.

Vi søger en student med følgende kompetencer og interesser:

  • Stærke skriftlige kompetencer med blik for detaljen og layout.
  • Lyst til at formidle kompleks viden om software til brugerne.
  • Gode samarbejdsevner og vilje til at arbejde proaktivt og selvstændigt.
  • Erfaring med at arbejde med Microsoft Office-pakken.

Vi forestiller os, at du er i gang med en akademisk uddannelse inden for formidling, IT, sprog, informationsvidenskab eller lignende og har ca. 2 år tilbage af din uddannelse.

Vi tilbyder

Et studiejob på ca. 15 timer om ugen. Arbejdstid og dage aftaler vi nærmere, men vi er fleksible og tager naturligvis hensyn til dit studie.

Du får erfaring med:

  • Dokumentation af IT-system.
  • Udarbejdelse af brugervejledninger.
  • Vores F2-software, som anvendes i mere end halvdelen af de danske ministerier.

cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger. Alle medarbejdere, også studenter, gennemgår et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning eller vinterbadning, så er der rum til det. Vi har også kantine-, frugt- og massageordning.

cBrain har til huse på Dampfærgevej 30 i København med udsigt over Øresund tæt på både Østerport og Nordhavn Station.

Du kan læse mere om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Kontakt og information

Send din ansøgning og CV på dansk som én samlet PDF til job@cbrain.com.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte dokumentationskonsulent Tanja Christensen på tlf. 60 78 78 27.

Vi indkalder løbende til samtaler. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Du vil blive bedt om at besvare en skriftlig hjemmeopgave, hvis vi indkalder dig til samtale.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out