cBrain søger knivskarpe udviklere

Har du passion for software?

Er du blandt de 10 % bedste, og brænder du for at udvikle software, der gør en forskel, og som får brugerne til at klappe?

Hos cBrain får du mulighed for at blive en del af et team af dygtige kolleger med stor erfaring inden for alle aspekter af softwareudvikling.

Du skal være blandt de bedste og ønske at arbejde i en ung dynamisk virksomhed på Østerbro. Dit fokus bliver udvikling, men du vil deltage i alle dele af et projektforløb. Det er derfor vigtigt, at du både har et solidt datalogisk fundament, og evner og ønsker at deltage i kommunikationen med kunder i forbindelse med design, implementering, test og overlevering.

Dine kolleger er dygtige softwareudviklere og arkitekter, og du vil via vores mentor-ordning få tilknyttet en seniorudvikler, der vil sikre at du hurtigt og løbende vil udvikle dig fagligt.

cBrain udvikler software til en mængde platforme, og det er vigtigt at du besidder evnen og lysten til at være på forkant med udviklingen af disse platforme. Det kunne f.eks dreje sig om nye brugergrænsefladeparadigmer (iPad, tablets og mobile applikationer), enterprise frameworks til at sikre åbne API'er og ekstrem skalering, søgemaskiner og cloud computing.

 Arbejdsopgaver

Som softwareudvikler i cBrain vil dine opgaver bla. bestå i:

  • Udvikling af udvidelser og ny funktionalitet for eksisterende og nye kunder

  •  Deltagelse i designworkshops

  • Udarbejdelse af teknisk design og kravspecifikation

  • Detailafklaringer med kunden

  • Test og teknisk dokumentation

  • Teknisk support for eksisterende kunder

 Faglige kvalifikationer

  • Du har en relevant teknisk uddannelse som fx. datalog, ingeniør, cand. IT eller lignende

  • Du brænder for at lave software og er med på de nyeste teknologier og forstår at omsætte disse til brugbare løsninger

  • Du forstår at sætte dig ind i komplekse datalogiske problemstillinger

  • Du har en solid forretningsmæssig tilgang til softwareudvikling og forstår at sætte dig ind i de arbejdsprocesser som kunden sidder med

cBrains software er baseret på Microsoft .NET, og det forventes, at du har en bred forståelse for .NET eller tilsvarende teknologier.

Da intern kommunikation, design og dokumentation samt kundekontakt foregår på dansk, er det et krav, at du taler og skriver flydende dansk.

Ud over de ovenstående faglige kompetencekrav lægger vi vægt på, at du er kreativ og forstår at omsætte gode ideer til lækre løsninger. Du er systematisk, struktureret, selvstændig, analytisk stærk og besidder en god helhedsfornemmelse. Du er videbegærlig, brænder for at dele din viden med andre og er dygtig til at videreformidle komplekse problemstillinger for dine kolleger og for kunderne. Du er nærværende, udviser et højt personligt engagement og nyder at samarbejde med dine kolleger.

 Vi tilbyder

cBrain arbejder med forretningskritiske systemer både inden for det offentlige, hvor vi bl.a. leverer software til seks ministerier, samt en mængde store private kunder. 
Der er alle steder tale om kernesystemer, som digitaliserer forretningsgange og kommunikation, og den software du er med til at lave, gør en væsentlig forskel.

cBrain sætter innovation meget højt og har et miljø, hvor der er plads til (og brug for), at du tænker i kreative løsninger. Dette kan være ud fra et forretningsmæssigt, et brugergrænseflademæssigt eller et teknologisk synspunkt.

cBrain har en organisation og kultur, hvor der bliver lyttet til alle, og du vil hurtigt komme i en situation, hvor du kan sætte dit personlige aftryk på vores produkter og løsninger.

cBrain står for alle dele af en software-implementering. Der er således mulighed for at udvikle sig både bredt (mod f.eks. projektledelse) og dybt (teknisk specialist eller arkitekt) eller en blanding som lead-udvikler.

 Om cBrain

cBrain er stiftet i 2002. Bag selskabet står et team af erfarne it-folk med bred international ledelsesbaggrund og solid teknologi- og projekterfaring fra store it-projekter i både den offentlige og den private sektor.

Firmaet blev noteret på Københavns Fondsbørs (nu Nasdaq/OMX) i februar 2006. I 2011 modtog Transport Ministeriet og Klima og Energiministeriet Digitaliseringsprisen for deres implementeringsprojekter af cBrains software. 2011 var også året, hvor cBrain intensiverede sine internationale aktiviteter.

For mere information er du velkommen til at hente cBrains Årsrapport 2018.

Arbejdet foregår i et udfordrende, uformelt og kreativt miljø med dygtige og sjove kolleger med et godt sammenhold.

Ved ansøgning send venligst CV og karakterudskrifter sammen med ansøgningen.

For yderligere informationer kan du kontakte:

Udviklingsdirektør Thomas Qvist
Email : tq@cbrain.com, tlf.: 2615 4049

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out