Udviklere og softwarearkitekt til vores M4-produkt

 

Vi søger udviklere og en softwarearkitekt til vores markedsledende M4-produkt til store medlemsorganisationer.

cBrain er et innovativt softwarehus, hvor vi sætter kreativitet, udvikling og metode højt. Vi tror på, at den rigtige løsning på problemerne ikke skabes gennem overarbejde eller pres, men gennem sparring med gode kollegaer og ved at have en finger på pulsen på de mange nyskabelser, der sker i vores fag - både inden for agile udviklingsmetoder og inden for ny teknologi. Vi har rødder i det datalogiske miljø, og vi tror på, at det er muligt at skabe et udviklingsmiljø i verdensklasse i Danmark, baseret på medarbejdere med et højt fagligt niveau og lyst til at skabe software, der gør en forskel. De fleste af vores udviklere er kandidatuddannede og ph.d.er i softwareudvikling fra DTU, ITU, DIKU og andre universiteter.

Vores state-of-the-art løsninger og produkter gør en forskel i bl.a. den danske statsadministration og i store medlemsorganisationer. Vores M4-produkt er en web-baseret løsning til store medlemsorganisationer. M4 er udviklet på .NET-platformen: C#, Windows, SQL Server, ASP.NET, AJAX og JavaScript. Vi ejer hele softwarestakken, og det giver os stor frihed til at udvikle produktet funktionalitetsmæssigt og teknologisk.

Vi søger teknologisk funderede kandidater, der ønsker at udvikle deres kompetencer, og som vil være med til skabe innovative løsninger hos vores kunder. Du vil typisk være med i hele forløbet fra de første designs til implementering og idriftsættelse, og du vil kunne se dine fingeraftryk i det færdige produkt. Vi forventer ikke, at du nødvendigvis i forvejen er ekspert i de specifikke teknologier, vi benytter. Det vigtige for os er, at du generelt er dygtig til softwareudvikling og til ”software craftsmanship”, og at du har lyst til og er i stand til at lære nyt.

 

Profil til udviklerstillingerne:

 • Kandidatuddannelse som fx ingeniør, cand.it eller datalog.
 • Erfaring og interesse for metodebaseret objektorienteret programmering.
 • Kendskab til og/eller interesse for web-teknologier som TypeScript, JavaScript, HTML, CSS, XML og JSON, og for web-frameworks som fx AngularJS, Knockout og React.
 •  Kendskab til SQL databaser og gerne til Microsoft SQL Server.
 • Kendskab til automatisk test.
 • Gerne kendskab til udvikling på .NET-platformen.
 • Dansk i skrift og tale.
 • Ansvarlig person, der følger de udviklede løsninger til dørs.

Profil til softwarearkitektstillingen – yderligere punkter ud over de ovenstående punkter:

 • Erfaring som ”full stack”-udvikler, helst på .NET-platformen: Database, forretningslogik, web-baserede brugergrænseflader.
 • Stor praktisk erfaring med kildetekststyringsværktøjer.
 • Dyb forståelse og interesse for softwarearkitektur og for web-baserede softwareløsninger.
 • Evne til sammen med kunden og udviklerne at danne et robust løsningsdesign. Nogle nøgleord: Sikkerhed, performance, vedligeholdbarhed, skalerbarhed, lokaliserbarhed.
 • Evne til at udforske, forstå, implementere og videreformidle nye teknologier.
 • Kreativ og kritisk tankegang.

 

Vi tilbyder

Et fuldtidsjob, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve og dermed mulighed for at kunne udvikle dig.

En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

 

Vi lægger vægt på at vi har det godt med hinanden og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, så er der rum til det. Og vi har selvfølgelig en god kantineordning.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Om cBrain
cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og videnprocesser.
 

Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø. Virksomheden er i vækst og har en sund økonomisk udvikling
 
cBrain har kunder indenfor både stat, kommune, private virksomheder og organisationer. Det betyder, at vi ofte kan inspirere med utraditionelle løsninger ved at anvende ideer på tværs af traditionelle anvendelsesområder.
 
Vi sikrer innovation og nytænkning gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt, kaldet ”det innovative rum,” hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Det giver højere brugertilfredshed og reducerer omkostninger til implementering.
 
cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København.

 

cBrain har til huse på Dampfærgevej 30 i København med udsigt over Øresund tæt på både Østerport og Nordhavn Station.

 

Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

 

Kontakt og information

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser til Anders Bondorf på e-mail: job@cbrain.com

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte udviklingschef Anders Bondorf e-mail: job@cbrain.com eller tlf.: 7216 1811

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out