Studentermedhjælper med interesse for HR, organisationsudvikling og procesoptimering

Har du mod på at kickstarte din karriere i et softwarehus i rivende udvikling? Er du klar til at blive kastet ud i komplekse udviklingsopgaver, der opbygger dine kompetencer gennem opgaveløsning, løbende sparring og feedback?

 

Du kommer til at sidde som assistent for vores HR direktør Charlotte Horn Andersen og Strategidirektør Ejvind Jørgensen, hvor du vil assistere og styre egne projekter.

”Allerede i løbet af de første par måneder havde jeg kontakt med stort set alle direktørerne og afdelingslederne på tværs af cBrain og havde mine egne udviklingsprojekter. Det er fedt at få lov til som studentermedhjælper” siger Louise, tidligere studentermedhjælper.

En ny måde at levere CRM- og fagsystemer på

Det er ikke uden grund, at vi bliver kaldt for The Process Company. For vores standardsoftware F2 og M4 repræsenterer en innovativ tilgang til digitaliseringen af det offentlige, fagforeninger og andre typer af medlemsorganisationer. Mere end halvdelen af departementerne i de danske ministerier bruger i dag F2, herunder Statsministeriet og Udenrigsministeriet.

”At arbejde i cBrain har virkelig vækket min passion for software, og det er spændende at få lov til at arbejde tæt sammen med store dele af organisationen og få indsigt i deres arbejde og digitalisering af det offentlige” siger Louise.

Dine opgaver

Foruden at varetage en række HR relaterede opgaver i tilknytning til rekruttering, test og onboarding vil du komme til at assistere i flere forskellige projekter ud over dine egne arbejdsopgaver. Projektrelaterede opgaver vil være optimering af forretningsprocesser og organisationsudvikling. Dine opgaver inkludere:

 • Bistå i vedligeholdelse og administrering af HR relaterede opgaver
 • Analyse og revidering af nuværende arbejdsgange
 • Optimering af processer ved brug af Excel eller vores eget software F2
 • Research af interessenter m.v.
 • Projekter inden for organisatorisk udvikling og HR, hvor processen ofte vil indeholde interview, research og analyse i tæt sparring med vores HR direktør og strategidirektør
 • Udarbejdelse og analyse af surveys
 • Udvikling af analyser og mindre rapporter

”Efter et år i cBrain havde jeg fået en del opgaver udover dem i min afdeling, blandt andet for F2 Consulting. Der er i den grad rum til at påtage sig ansvar og udnytte de kompetencer man er bedst til” siger Louise.

Dine kvalifikationer

Hvis du er klar til at træde ind i stillingen som studentermedhjælper i cBrain, er du formentlig i slutningen af en relevant bachelor eller i starten af din kandidat.

Den ideelle kandidat har følgende karakteristika:

 • Uafhængig og ivrig for at lære
 • Fascineret af software og digitalisering
 • Hurtig til at tilegne sig et softwareprodukt, da næsten alt i cBrain foregår i F2
 • Skal kunne agere professionelt, håndtere fortrolighed og være fleksibel
 • Have god metodisk og analytisk forståelse
 • Have evnen til selvstændigt at styre egne projekter og have et bredt ansvar
 • Have modet til at udfordre intern eksisterende praksis, være vedholdende og prøve ting af
 • Være god til at etablere relationer

Flere af vores studenter er blevet tilbudt en fuldtidsposition efter endt studie.

Vi tilbyder

Et studiejob, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve. En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Så hvad enten du er til brætspil eller bordfodbold, vinsmagning, vinterbadning eller noget femte, så er der rum til det. Og vi har selvfølgelig en god kantineordning.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål relateret til indholdet i stillingen er du velkommen til at kontakte HR direktør Charlotte Horn Andersen på 2924 2402  eller strategidirektør Ejvind Jørgensen på  25944973.

Du kan også møde nogle af dine kommende kolleger hos cBrain her og læse mere om cbrain på www.cbrain.dk.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser allerede i dag til Charlotte Horn Andersen på cha@cbrain.com. Vi kører samtaler løbende og tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Vi har til huse på Dampfærgevej 30 i København med vand på 3 sider og udsigt over Øresund tæt på både Østerport og Nordhavn Station.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out