International

cBrain International hjælper offentlig forvaltning i hele verden med at digitalisere og effektivisere deres arbejde med hjælp af den danske F2 model. Siden 2011, hvor cBrain blev udvalgt til deltagelse på Eksportsrådets Vitus-program, har cBrain haft et ønske om at ekspandere internationalt. Dette ønske blev forstærket med ansættelsen af David Cotterill i foråret 2014. David Cotterill kommer med en stærk erfaring inden for offentlig sektor i UK som Deputy Director, Strategic Change, Cabinet Office. I dag er han Director of Cloud Services i cBrain og en del af cBrain International.

I maj 2016 blev det internationale team udvidet med ansættelsen af Greg Godbout, der kommer fra en stilling Chief Technology Officer (CTO) og U.S. Digital Services Lead i Environmental Protection Agency i Washington. Formelt kommer Greg fra en stilling som Executive Director og Co-Founder for 18F, der er en digital taskforce i den amerikanske centraladministrationen. Herudover er Greg Presidential Innovation Fellow, hvor han bla. har arbejdet som rådgiver for den amerikanske præsident. 

I dag består teamet af David Cotterill, Johnn Janek, CEO cBrain North America og Tine Havkrog Brandenborg, Business Developer, CEO Office og CEO cBrain FZE, Sharjah.


_R7B1458.jpg

For yderligere information kontakt:

Tine Havkrog Brandenborg, Business Developer telefon: + 45 6014 6998 Email: thb@cbrain.com

 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out