International

cBrain International hjælper offentlig forvaltning i hele verden med at digitalisere og effektivisere deres arbejde med hjælp af den danske F2 model. Siden 2011, hvor cBrain blev udvalgt til deltagelse på Eksportsrådets Vitus-program, har cBrain haft et ønske om at ekspandere internationalt. Dette ønske blev forstærket med ansættelsen af David Cotterill i foråret 2014. David Cotterill kommer med en stærk erfaring inden for offentlig sektor i UK som Deputy Director, Strategic Change, Cabinet Office. I dag er han Director of Cloud Services i cBrain og en del af cBrain International.

I maj 2016 blev det internationale team udvidet med ansættelsen af Greg Godbout, der kommer fra en stilling Chief Technology Officer (CTO) og U.S. Digital Services Lead i Environmental Protection Agency i Washington. Formelt kommer Greg fra en stilling som Executive Director og Co-Founder for 18F, der er en digital taskforce i den amerikanske centraladministrationen. Herudover er Greg Presidential Innovation Fellow, hvor han bla. har arbejdet som rådgiver for den amerikanske præsident. 

I dag består teamet af David Cotterill, Johnn Janek, CEO cBrain North America og Tine Havkrog Brandenborg, Business Developer, CEO Office og CEO cBrain FZE, Sharjah.

For yderligere information kontakt Tine Havkrog Brandenborg, telefon: + 45 6014 6998,  thb@cbrain.com

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out