Om cBrain

cBrain er en ingeniørvirksomhed med en solid softwareteoretisk baggrund. Vi har siden 2002 udviklet og markedsført software, som understøtter digitalisering af sagsgange, forretnings- og vidensprocesser.

Vores produkter
cBrains software leveres i form af F2, som er et standardsystem og M4, som er et standardrammesystem. Vi udvikler og implementerer F2, der gør det muligt at samle alle arbejdsprocesser og sikre en hurtigere og mere effektiv forvaltning.

F2 kan konfigureres alt efter organisationens krav, uanset om det gælder generiske eller mere komplekse fagprocesser. F2 adskiller sig fra konkurrerende løsninger, fordi det leveres som et standardsystem med en fuldt integreret løsning. I forhold til andre produkter kan F2 derfor leveres hurtigere og med færre ressourcer, hvilket både giver en større effekt og øget brugertilfredshed. Samtidig gør standardsystemet det muligt at levere F2 som en cloud service, hvilket anses for at være en af de vigtigste teknologiske trends for offentlige institutioner.

M4 er et avanceret CRM-system, som understøtter alle administrative opgaver i relation til en medlemsorganisation f.eks. en fagforening, idrætsforening, et politisk parti eller anden type medlemsorganisation.  

Høj brugertilfredshed og lave omkostninger
Vi sikrer nytænkning og innovative løsninger gennem anvendelse af et velafprøvet metodesæt kaldet ”det innovative rum”, hvor vi designer løsninger med udgangspunkt i brugeroplevelse og anvendelse. Det sikrer din organisation en højere brugertilfredshed og reducerer samtidig omkostninger til implementering. 

Kunder i DK og udlandet
cBrain har etableret en solid referenceposition i den danske centraladministration. Mere end halvdelen af departementerne i de danske ministerier bruger i dag standardsystemet F2, herunder Statsministeriet og Udenrigsministeriet.
I international sammenhæng samarbejder vi med Udenrigsministeriet om at udbrede kendskabet til den danske digitaliseringsmodel,cBrainmodel og metoder for det digitale bureaukrati til andre lande. cBrain opererer i Tyskland, England, Frankrig, USA og De Forenede Arabiske Emirater og disse udgør tilsammen 10 % af vores samlede indtægter.

Topklasse team gør en forskel
Vi har i København et ungt og dynamisk udviklingsmiljø i topklasse med fagligt dygtige medarbejdere med passion for at skabe software, der gør en forskel. Det er en af forklaringerne på, at F2 er det førende ESDH-system i Danmark. cBrain udspringer af det datalogiske miljø og har fingeren på pulsen inden for vores fag. Vores udviklere er primært kandidatuddannede og ph.d´er i softwareudvikling.

Nasdaq
cBrain har siden 2006 været noteret på Nasdaq-OMX i København og er i sund økonomisk vækst.

Nøglen til succes
I cBrain tror vi på, at vores tætte kundekontakt er nøglen til succes. Derfor gør vi meget for at forstå vores kunders sagsgange forud for design og implementering.


Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på HER
Læs mere om standardproduktet F2 HER 
Læs mere om standardrammesystemet M4 HER

Både cBrain og cBrain F2 er registrerede varemærker. Processer i tilknytning til F2 produktet og medarbejdere ansat i Danmark er ISO 27001-certificeret.

 
Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out