Senior IT-driftkonsulent

Brænder du for at arbejde med IT-drift, og vil du være med til at sætte de rammer, der skal sikre en stabil drift? Har du en stor, teknisk viden, og motiveres du af at bringe den i spil for løbende at forbedre IT-driften? Trives du i et miljø, hvor der er høj fokus på læring og vidensdeling?

Så har du mulighed for at blive Senior IT-driftkonsulent hos cBrain i Nordhavn!

cBrain leverer og drifter det forretningskritiske system F2, der benyttes i størstedelen af Danmarks ministerier og departementer samt i mange af landets styrelser.

Til cBrains driftteam søger vi nu en erfaren IT-driftkonsulent.

Hverdagen i din nye afdeling

Du bliver en del af teamet Operations i cBrains Services-enhed. Vi hjælper vores kunder til at få fuldt udbytte af deres cBrain-software ved at optimere infrastruktur, forudse, og afhjælpe problemer i deres daglige drift.

Operations teamet overvåger proaktivt installationer og servermiljøer, der hostes af cBrain og bidrager med at holde installationer hos andre hosting-leverandører i luften.

Teamets opgaver er varierende og består i alt fra systematisk backup af kundeløsninger, opdatering af infrastrukturkomponenter, identity management og sikkerhed til dimensionering af udstyr til kundeløsninger, klargøring af server-sets og optimering og fejlfinding i F2-installationer.

Opgaverne kræver en bred vifte af kompetencer, og derfor er vi et team af dygtige teknikere, der hver dag samarbejder om opgaverne, men hver har vores individuelle ansvars- og specialistområder.

Du vil hurtigt blive en uundværlig del af afdelingen og få mulighed for at selv at sætte dit præg på vores drift og vores tilgang til de teknologier, vi benytter os af.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

Dine vigtigste arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Modernisering af hostingplatform både i datacenter og cloud, herunder de tilhørende sikkerhedstiltag

  • Opsætning af nyt udstyr og netværk i datacenter

  • Monitorering af kritisk infrastruktur og applikationer og løbende udvikling af systemer til denne monitorering

Tekniske kvalifikationer

Vi forventer, at du har indgående kendskab til følgende:

  • Windows Server

  • Hyper-V

  • Hybrid setup

  • Active Directory, GPO, DNS, DHCP

Derudover forventer vi, at du har øvrige tekniske kvalifikationer, du kan bringe i spil i stillingen. Disse kunne fx være inden for:

  • M365

  • Software Deployment

  • IT-sikkerhed

Det er en fordel, hvis du har en eller flere Microsoft certificeringer (Azure eller Windows Server), men det er ikke et krav.

Vores forventninger

Du har erfaring med serverdrift og er klar til at påtage dig en seniorrolle, hvor du også vil fungere som mentor for de mindre erfarne medarbejdere i teamet. Du er ambitiøs og vil være med til at forbedre vores drift ved at gå forrest og byde ind med dine faglige kompetencer.

Vi tilbyder

I stillingen vil du få ansvar og indflydelse, og du vil blive del af en række spændende projekter, som du kan være med til at sætte dit præg på. Desuden tilbyder vi løbende uddannelse via online læringsplatforme.

Bliv en del af en social vækstvirksomhed med fokus på FNs verdensmål

I cBrain har vi en uformel arbejdskultur, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt, samtidigt med at vi er både ambitiøse og professionelle. Vi prioriterer et højt fagligt niveau og en fælles passion for både software og de vigtige verdensmål, cBrains aktiviteter understøtter.

Firmaets medarbejderdrevne sociale aktiviteter nyder stor tilslutning og inkluderer vin-, gaming-, basketball-, løbe- og badmintonklubber. cBrain tilbyder en høj grad af frihed under ansvar, og det er vigtigt, at den enkelte medarbejder har en sund balance mellem arbejds- og privatliv.

Er du fortsat interesseret, og mener du, at du er den rette kandidat til jobbet?

Så send din ansøgning, CV og eksamensbeviser allerede i dag. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi indkalder kandidater til samtale løbende - men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marie Rose Oxfeldt, Head of Operations & Support, på mox@cbrain.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area