Sentry Page Protection

Direkte og automatisk adgang til brugermanualer fra F2. Helt nyt koncept for adgang til brugermanualer fra version 10 via F2 Docs.

Kære alle

cBrain har udviklet en integreret hjælpefunktion i F2 og samlet release notes, opdateringstillæg og manualer på hjemmesiden F2 Docs.

 Vi har haft et ønske om at gøre det nemmere at få direkte adgang til hjælp i den kontekst, hvor der er behov for det. Tidligere har det kun været muligt at få adgang til dokumentation til F2 via kundeportalen, men nu kan dokumentationen både tilgås direkte fra F2 Docs-hjemmesiden og fra F2. Du kan nu trykke F1 i F2 for hjælp. 😊

F2 Hjælp
Version 10 indeholder en ny fane og et tilhørende hjælpevindue med små artikler, som beskriver gængse funktioner i F2. Alle artikler linker til den relevante manual på F2 Docs, hvor der er mulighed for at få mere dybdegående information.

Den nye hjælpefunktion i F2 er udviklet over en længere periode. Undervejs har både cBrains kunder og et bredt udvalg af medarbejdere været inddraget i processen.

 

F2 Docs
Alle brugermanualer og release notes findes nu på docs.cbrain.net. Manualer findes fra version 9 og er foreløbigt tilgængelige på dansk, mens release notes findes fra version 10. Engelske og tyske manualer kommer også på siden.

Mange hilsner
Anette Stang-Pedersen
asp@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area