Sentry Page Protection

F2 Version 10 er frigivet. Her kommer en første introduktion til alt det nye.

Kære alle,

Så er F2 version 10 frigivet. I cBrain kører vi alle allerede med den nye version og de første kunder er planlagt til opgradering i produktion den 14. december 2022.

Der er ændringer til mange områder i version 10 på både F2 Basis, F2 Touch, F2 Manager, F2 Hjælp, F2 Tilgængelighed og genveje, Aktindsigt (simpel), Bestilling, cLearning, cPort, Godkendelser, Flettekoder, Kig i Egen Sag, Metadata Remover, OCR, Oprydningslister, Procesunderstøttelse, REST og Selvbetjening.

Vi glæder os til at fortælle jer meget mere om Version 10, men her kommer en opsummering.

Samtidig redigering af forskellige dokumenter på samme akt
To eller flere personer kan redigere forskellige dokumenter på én akt samtidigt. Nyt ikon viser, når et dokument redigeres. Et tooltip viser, hvem der redigerer.

Overblik over versioner af dokumenter
Ny dialog, som giver overblik over dokumenters versioner. Tidligere versioner af dokumenter kan åbnes eller eksporteres fra F2.

Del billeder og links med F2 Touch
Genvej til at dele billeder og websider med F2 Touch er tilføjet på iPhone. Åbner automatisk akt, hvor billede eller link er tilføjet.

Forbedret performance ved bl.a.:
Import af mails, Aktvisning i hovedvinduet og Fletning af dokumenter i sagsforløb.

Re-design af F2 Bestilling
Nyt vindue til afsendelse og behandling af bestillinger. Nyt visuelt design og sproglige forbedringer. Bedre teksteditor til beskrivelse (også i F2 Touch) og flere detaljer i loggen.

Det gør det nemmere og mere overskueligt for oprettere, modtagere og bestillingsudførere at afsende, modtage og behandle bestillinger.

Udvidet synlighed for bestillinger
Udvidet synlighed for bestilling til alle, som har adgang til akten. Det er muligt både i F2 Desktop og på F2 Touch. Synligheden kan konfigureres som default ved nye bestillinger.

Det giver bedre overblik over igangværende og afsluttede bestillinger, fordi det er muligt at se bestillinger på tværs af organisationen.

Nye søgefelter og kolonne til bestillinger
Søgefelterne ”Opretterenhed”, ”Modtagerenhed”, ”Nuværende bestillingsstatus” og ”Bestillingsnummer” er tilføjet under avanceret søgning. Kolonnen ”Bestillingsstatus” er også tilføjet.

Det skaber flere muligheder for at finde bestillinger via F2’s avancerede søgning, så du kan skabe bedre overblik over f.eks. igangværende bestillinger.

Bedre dannelse af aktindsigtsrapport (simpel)
Ydelsen bag dannelse af en aktindsigtsrapport er forbedret. Når der dannes ny aktindsigt, skal rapporten lægges på en eksisterende eller ny sag. Herefter dannes rapporten i baggrunden.

Oprydningslister til akter (tilkøbsmodul)
Opret oprydningslister til akter efter f.eks. aktens emneord og tid, siden akten blev afsluttet. Det gør det nemmere at rydde op i akter på tværs af sager eller akter uden sagstilknytning, og kan bl.a. afhjælpe en større oprydningsbyrde ved aflevering til Rigsarkivet. Bedre mulighed for løbende at slette personfølsomme data.

Forbedrede tooltips
En lang række tooltips er blevet forbedrede i sprog og design. Den tid de bliver vist er også optimeret. Derudover er der tilføjet nye tooltips flere steder. Det gør det nemmere at læse og forstå tooltips - og dermed nemmere at forstå funktioner i F2.

F2 Hjælp
Nyt vindue med korte hjælpeartikler om funktioner og begreber som er tilgængeligt direkte i F2. For nogle funktioner kan relevante artikler åbnes direkte fra tooltips med F1-tasten.

Designforbedringer
Mange designforbedringer i hovedvindue, søgevindue, chats m.m. som optimerer brugervenligheden.

Husk at med det nye koncept på brugerhåndbøger og release notes kan du allerede nu tilgå F2 Docs og læse om alt det nye. Følg linket her F2 Docs.

Følg linket her til den samlede beskrivelse af alt det nye.

Du kan finde præsentationen af F2 Version 10 fra vores Best Practice Community event den 17. november 2022 på kundeportalen her.

Det er også på Kundeportalen at du kan melde dig til fremtidige F2 Best Practice events.

Mange hilsner
Anette Stang-Pedersen
asp@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area