Sentry Page Protection

cBrain skal levere klimasoftware i Californien

Kære alle,

cBrain har indgået aftale med et county i Californien om levering af en F2-baseret løsning, som skal understøtte myndighedens arbejde i forbindelse med indfangning af CO2 (“Carbon Farming”) og mere bæredygtigt landbrug (“Sustainable Farming”).

Den nye løsning kan beskrives som en digital klima-markedsplads, hvor jordbesiddere kan udbyde landområder, hvor der er mulighed for at etablere skov og forbedre vandmiljøet, samtidig med at investorer kan byde ind med projekter og kapital.

Skovrejsning og bedre vandmiljø udgør et vigtigt element i den grønne omstilling. Skovene optager og lagrer CO2, og samtidig tilbyder træ et alternativ til eksempelvis CO2-udledende materialer i byggeriet. Tilsvarende er et vandmiljø blandt de vigtige faktorer for bevarelse af dyre- og plantelivet i vandløb, søer og kystvande, og dermed opretholdelse af biodiversiteten.

Formålet med den nye digitale platform, som cBrain skal levere i Californien, er at understøtte klimarobuste løsninger, accelerere skovrejsning og sikre et bedre vandmiljø. cBrain leverer den nye løsning i form af en F2 cloud service.

Aftalen betyder også, at vi kan udvide vores bibliotek af F2 Klimasoftware processer 😊

 

Bedste hilsner

Nadja

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area