Sentry Page Protection

cBrain er ISO 27001 godkendt og det betyder, at en lang række SOPs skal overholdes - også når vi håndterer jeres data f.eks. i forbindelse med konverterings- eller afleveringsopgaver til Rigsarkivet

cBrain har siden 2018 været certificeret i IT-sikkerhedsstandarden ISO 27001. Et eksternt auditfirma efterprøver årligt, at vi til stadighed lever op til kravene i sikkerhedsstandarden.

Desuden får cBrain årligt udarbejdet ISAE 3000 (databeskyttelse/GDPR) og 3402 (generel IT-sikkerhed) -rapporter af et revisionsfirma.

cBrains ISO 27001 certifikat samt seneste ISAE-rapporter er tilgængelige på kundeportalen her.

Efterlevelsen af standarderne gør, at vi har klare retningslinjer for modtagelse og håndtering af data fra jer f.eks. i forbindelse med afleveringsopgaver i relation til Rigsarkivet eller konverteringsopgaver.

Eksempler på hvordan der arbejdes med datasikkerheden i cBrain er:

  • Når I skal overdrage data til cBrain, skal der foreligge skriftlig aftale om det. Det håndterer vi normalt direkte i løsningsbeskrivelsen, hvor en rubrik skal udfyldes i relation til håndtering af data.

  • Når cBrain skal modtage data fra jer på USB-sticks eller harddiske, så skal disse være krypterede.

  • Alle medier bliver virus-scannet inden vi må arbejde med data i relation til opgaven.

Hvis du har spørgsmål til datasikkerhed eller IT-sikkerhed i øvrigt i cBrain, er du velkommen til at kontakte Special Advisor Peter Kristensen på pkr@cbrain.com.

 

Mange hilsner

Peter Kristensen
pkr@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area