Sentry Page Protection

cBrain skal levere en F2-løsning, der skal understøtte udstedelse af lån til egyptiske virksomheder i forbindelse med energieffektivisering

cBrain skal levere klimasoftware i Egypten!

Vi har indgået aftale med the Environmental Compliance Office (ECO), som er en afdeling under the Federation of Egyptian Industries (FEI). Her skal vi levere en F2-løsning, der skal understøtte udstedelse af lån til egyptiske virksomheder i forbindelse med energieffektivisering.

Energieffektivisering er et centralt element i den nationale egyptiske klimaindsats. Som led i denne indsats kan egyptiske virksomheder optage lån med henblik på at omstille deres produktion, så den bliver mere energieffektiv, og lånene tilbagebetales baseret på reduceret energiforbrug.

Med F2-løsningen bliver det muligt, for de egyptiske virksomheder, at ansøge om lån via en selvbetjeningsløsning på engelsk og arabisk. Låneansøgninger sagsbehandles efterfølgende i F2, og samtidig bliver det nu muligt for ECO at få et overblik over udstedelse og status på lånene samt effekter i forbindelse med de realiserede energibesparende projekter.

Den nye F2-løsning i Egypten leveres på kort tid, og den leveres samtidig som en cloud service.

 

Mange hilsner

Robert

rl@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area