Sentry Page Protection

cBrain deltog i COP19 CITES (the Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora). CITES er en af de processer, som F2 understøtter hos Miljøstyrelsen.

Kære Alle,

CITES-processen er en af de processer, som F2 understøtter hos Miljøministeriet.

CITES står for Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora. Altså en vigtig proces i relation til biodiversitet – både vedrørende styring og kontrol af handel med truede dyre- og plantearter. Mere end 130 lande har tilsluttet sig konventionen.

CITES-processen er ikke nogen simpel proces. Der er selvbetjening for anmeldelse af handel eller flytning af dyr over landegrænser der er opslagsværk på mere end 1000 latinske ord for dyr og fauna, der er høringssider når kunden mangler at afgive oplysninger, der er integration til den internationale CITES-database og automatisk udfærdigelse af certifikater og tilladelser.

Løsningen indgår i vores samling af klimasoftware-løsninger og konceptet er allerede eksporteret og i drift i Ghana.

Vi deltog på COP19 i november 2022 for at fortælle om konceptet og for at fremme forståelsen for klimasoftware-muligheder på tværs af landegrænser.

Du kan læse mere om CITES her.

Og hvis du har forslag til andre områder, som kunne være relevante i den forbindelse, er du meget velkommen til at tage fat i mig.

Mange hilsner
Niels Tanderup
Director Global Affairs
nit@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area