Sentry Page Protection

Vores ”AI til forvaltningen”-initiativ, tilbyder kunstig intelligens (AI) funktionalitet direkte i F2

Kære Alle,

”AI til forvaltningen” initiativet er et cBrain-forskningsinitiativ baseret på en sandkassetilgang.

En sandkasse er et sikret kundespecifikt miljø, der simulerer realtidsregeringsarbejde og sagsbehandling. Sandkassen giver de enkelte myndigheder mulighed for at undersøge og teste specifikke brugssager, mens de bruger deres egne sagstypespecifikke data.

Generel anvendelse af AI står over for betydelige sikkerheds- og overholdelsesbegrænsninger, herunder Schrems II og den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). For fuldt ud at udnytte AI's fordele skal AI understøtte specifikke offentlige data og brugssager.

På grund F2-arkitekturen kan vi nu tilbyde AI-funktionalitet til den offentlige sektor, hvilket er vanskeligt at opnå med de velkendte generelle AI-tjenester. Dette omfatter håndtering af compliance-begrænsninger samt dybdegående læring baseret på myndighedens data.

I løbet af foråret har vi udvidet F2 til at tilbyde fuldt integreret AI-funktionalitet, og sideløbende udviklet og forberedt sandkassetilgangen, så vi allerede nu er i gang med de første sandkasseprojekter med to myndigheder.

Sandkassetilgangen giver mulighed for at eksperimentere og lære af arbejdssituationer baseret på deres individuelle sagstyper og data. Desuden kan sandkassetilgangen udvikle sig til en platform for et uformelt samarbejde, hvor organisationer kan dele erfaringer, inspirere og lære af hinanden.

Vi ser frem til at fortælle mere om muligheder og erfaringer.

Mange hilsner
Anette
asp@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area