Sentry Page Protection

De første F2 brugere tester Kunstig Intelligens (AI) i sagsbehandlingen med F2. Få et indblik i mulighederne i nye videoer og whitepapers

Kære alle,

Som I sikkert har hørt, så har cBrain sat sig i førersædet med henblik på at integrere F2 med Kunstig Intelligens (AI).

Første eksempel var integrationen til ChatGPT, som hjælper F2 brugeren med at skrive mails.

Efterfølgende har vi introduceret et “AI for government”-initiativ gennem en sandkasse-tilgang, hvor organisationer har mulighed for at teste anvendelse af kundespecifikke sprogmodeller på reelle opgaver i sagsbehandlingen i sikre miljøer, hvor datasikkerhed og GDPR overholdes.

Til det har vi udgivet nye videoer og whitepapers, der giver et indblik i mulighederne ved brugen af Kunstig Intellegens (AI) i offentlige myndigheder. Se mere her.

Den ene video viser en konkret løsning på, hvordan F2 understøtter processen omkring godkendelse af etablering af vindmøller (Energy Plants), og hvordan Kunstig Intelligens (AI) kan støtte ansøger i ansøgningsprocessen og sagsbehandler i vurderingen af ansøgningen. Konkret er sprogmodellen etableret ved at uploade miljøafgørelser, som AI-maskinen anvender til at sammenstille relevante rapporter til sagsbehandleren.

De første erfaringer viser, at vi er meget tæt på at kunne gå i rigtig produktion, og at potentialet er virkelig stort.

Kunstig Intelligens (AI) er et fokusområde for cBrain, og vi har flere projekter på vej, hvor teknologien afprøves i rigtige scenarier og med sprogmodeller, som passer til det specifikke fagområde.

Del gerne linket med interesserede kollegaer, og vi fortæller meget gerne mere, så spørg endelig.

Mange hilsner
Anette
asp@cbrain.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area