Sentry Page Protection

Miljøministeriet i Ghana er gået i samarbejde med cBrain om nye Klimasoftware-løsninger

Kære Alle,

Seneste nyt fra vores deltagelse i COP27.

Baseret på bilaterale samtaler under COP27 i Egypten har cBrain indgået en samarbejdsaftale med Miljøstyrelsen i Ghana, hvor målet er at genbruge danske erfaringer og dermed accelerere klimaindsatsen.

Danmark er førende både i relation til klimaindsats og offentlig digitalisering. Ved at genbruge danske erfaringer og de mange digitale løsninger, som cBrain har udviklet i tæt samarbejde med Miljøstyrelsen i Danmark, er det hensigten at accelerere digitaliseringen hos Miljøstyrelsen i Ghana, både til gavn for befolkningen og miljøet i Ghana og som inspiration for andre myndigheder. Og vi har faktisk allerede gjort det i Guyana, hvor vi har genbrugt erfaringer fra Miljøstyrelsen og en løsning for import/eksport af sjældne dyr og planter (CITES).

Myndigheder på tværs af verden står overfor de samme klimamæssige udfordringer, og samtidig arbejder de grundlæggende set ud fra de samme forvaltningsmæssige principper. Det er derfor både nemt og oplagt at genbruge best practices og velafprøvede digitale løsninger mellem myndigheder på tværs af verden og dermed forkorte den tid, det tager at implementere de politiske beslutninger.

Som eksempler på konkrete myndighedsprocesser og løsninger, hvor det er muligt at genbruge, kan nævnes støtteordninger, regulering, inspektion og kontrol, tilladelser og godkendelser samt ikke mindst opfølgning og rapportering.

Kender I til andre områder, hvor der kunne laves samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Mange hilsner

Robert Lentz

rl@cbrain.dk

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area