Sentry Page Protection

cBrain har indgået aftale i Ukraine med henblik på at understøtte genopbygning af den kommunale infrastruktur i Makariv

Kære Alle,

cBrain har indgået en samarbejdsaftale i Ukraine med the Ukrainian Fund for Energy Efficiency and Energy Savings (UFEES), som er en statslig myndighed i Ukraine, samt Makariv Settlement Council, som ligger i Kyiv regionen.

Som første trin i aftalen har cBrain initieret et F2 baseret pilot-projekt, som skal hjælpe med at digitalisere administrationen i Makariv kommune.

Her er det målet, baseret på F2 og danske forvaltningsmæssige best practices, at understøtte styring, administration og en sikker sagsbehandling i forbindelse med rekonstruktionen af kommunens infrastruktur, som er blevet ødelagt i forbindelse med besættelsen af regionen.

Parallelt med underskrivelse af aftalen er cBrain blevet inviteret med som deltager i “the Rebuild Ukraine Conference” i Warszawa i Polen sammen med det danske Udenrigsministerium. Konferencen har deltagelse af mere end 300 europæiske firmaer, finansielle institutioner og offentlige myndigheder, herunder et antal ministerier og kommuner fra Ukraine bl.a. Makariv Settlement Council.

Vi har gennem flere år haft dialog med de ukrainske myndigheder, herunder bl.a. været vært for besøg med deltagelse af højtstående embedsfolk og politikere fra den ukrainske centraladministration hos cBrain i København i samarbejde med Udenrigsministeriet.

cBrain glæder sig derfor over nu i første omgang at både kunne bidrage til genopbygningen i Ukraine og forhåbentlig på sigt spille en rolle i forbindelse med digitaliseringen af den offentlige sektor i Ukraine.

Mange hilsner

Robert Lentz

rl@cbrain.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area