Sentry Page Protection

Vigtig information om overgang til OCES3-certifikater - relevant for Digital Post, NemLogin / MitID på selvbetjeningsløsningersamt Strålfors fjernprint

Kære alle

Digitaliseringsstyrelsen udskifter den danske infrastrukturkrav for NemID certifikater fra OCES2- til OCES3-certifikater, hvilket har betydning for jer som kunde, hvis I har enten Digital Post, NemLogin / MitID eller Strålfors-integrationer.

Tidsplan

Certifikatudskiftningen foregår mellem d. 19. april og d. 30. juni 2023.

I skal derfor snarest muligt sørge for at bestille OCES3-certifikat til jeres organisation, og derudover oprette et bestillingsissue hos cBrain i Gemini, hvis vi skal sikre, at jeres integrationer stadig fungerer efter overgangsperioden.

Hvad betyder det for jer i F2-regi?

cBrain har foretaget de indledende test og tilpasninger af F2 arkitekturen ift at kunne understøtte OCES3-certifikaterne på alle serverversioner, som F2 supporterer.

Vi er derfor klar til at kunne assistere jer med udskiftningen. I skal imidlertid bestille opgaven allerede nu, for at vi i fællesskab kan planlægge opgaven, og udføre ændringen i jeres adminportal og på servere.

Der er en del manuelle tekniske opgaver forbundet med at ompakke certifikatet, så det er installationsparat, hvorfor vi gerne vil modtage certifikaterne i god tid inden implementeringsdagen.

Vi har afsat tekniske ressourcer til opgaverne, og er klar til planlægningen.

Jeres kundekonsulent vil, når I har oprettet issue, tage kontakt, og planlægge opgaven i detaljer sammen med jer, så I fortsat kan sende og modtage Digital Post, afsende Fjernprint og anvende Nemlogin/MitId efter overgangsperioden.

Vi estimerer opgaven til 30-50 timer.

Opgaven kræver ikke en opgradering.

Med venlig hilsen

Anette Stang-Pedersen

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area