Sentry Page Protection

Introduktion til nyt produkt - F2 Service Builder. Et nye modul til konfiguration af processer, selvbetjening og styringsreol.

Kære alle

F2 Service Builder er et nyt produkt, hvor I selv kan oprette og vedligeholde sagsforløb, selvbetjeningsløsninger og styringsreoler på baggrund af nye og eksisterende processer.

Konfigurationen udføres i et regneark (Excel). I regnearket defineres de trin, som den enkelte proces gennemløber. Når regnearket er udfyldt, kan det indlæses direkte i F2.

Modulet er fuldt integreret med F2. Det betyder, at brugere uden teknisk baggrund selv kan definere både interne løsninger, fx i HR eller indkøb, og eksterne løsninger med selvbetjening for borgere.

Det er også muligt at lave en styringsreol. Den giver jer et grafisk overblik over f.eks. aktive sager, fordelt på de relevante statustrin og i forhold til deadline.

Processer, sagsgange, tekster ændrer sig nogle gange og det kan så imødekommes ved at rette i regnearket og importere en ny version af løsningen i F2. Samtidig kan de gode processer genbruges. Det sikrer en effektiv digitalisering – også fordi mange processer grundlæggende ligner hinanden.

Med F2 Service Builder kan I opbygge et eget internt bibliotek af Best Practice processer, som kan kopieres, tilpasses og genbruges på tværs af enhederne

Læs mere om F2 Service Builder >

 

Mange hilsner

Anette Stang-Pedersen

asp@cbrain.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area