Sentry Page Protection

Danske erfaringer med digitalisering skaber værdi internationalt. Dansk-Tysk Handelskammer udnævner cBrain til Company of the year

Kære Alle,

De danske erfaringer med digital transformation af den offentlige sektor skaber også værdi internationalt. Med afsæt i vores standardsoftware har cBrain succesfuldt demonstreret potentialet ved at genbruge danske erfaringer til at accelerere digitaliseringen i myndigheder på tværs af fem kontinenter.

De gode eksempler omfatter bl.a. projekter hos Deutsche Rentenversicherung Bund, en national tysk pensions- og forsikringsmyndighed, der er ved at rulle F2 platformen ud til mere end 10.000 brugere.

I Danmark omfatter kundekredsen i dag de fleste danske ministerier og styrelser på tværs af forskellige ansvarsområder, som f.eks. miljøhensyn, familieforhold, erhvervsliv og beskatning.

Det er den internationaliseringssucces i Tyskland, der er baggrunden for, at cBrain blev tildelt titlen "Årets danske virksomhed 2023" af Tysk-Dansk Handelskammer.

Danmark rangerer #1 i FN's globale digitaliseringsindeks, og den tyske regering har i dag et stærkt fokus på digitalisering.

Inspireret af cBrains arbejde i Tyskland har Tysk-Dansk Handelskammer og cBrain derfor igangsat et fælles initiativ om at udnytte den danske forvaltnings erfaringer til at understøtte og accelerere den digitale transformation i Tyskland.

cBrain er stolt af, at vores danske kunders dygtige arbejde med digital transformation også skaber værdi uden for landets grænser, og vi vil fortsætte med understøtte og fremhæve de globale best practices i vores kundekreds.

Mange hilsner
Adam Mollerup
ada@cbrain.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area