Sentry Page Protection

ISAE 3000 og ISAE 3402 erklæringer for 2021 samt nyeste ISO27001 certifikat er tilgængeligt på kundeportalen

Vi har afsluttet vores audits relateret til ISAE 3000, ISAE 3402 for 2021 samt fornyet vores ISO27001 certifikat.

ISAE-erklæringer for 2021 og ISO-certifikat for 2021-2024 er lagt på kundeportalen. Materialet er lagt under menupunktet ‘ISO og ISAE’. Du kan også klikke her, så kommer du direkte til materialet.

I relation til ISAE-erklæringerne har revisionen angivet nogle få bemærkninger. Vi har valgt at uddybe et par af bemærkningerne i en forklaringsnote. Noten ligger ligeledes sammen med erklæringerne på kundeportalen.

Ved kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte COO-Office enten Peter Kristensen, Special Advisor - Technical Partner and Compliance på pkr@cbrain.com eller Nadja Vedsted Sembach, Operations Manager på nvs@cbrain.com.

 

Mange hilsner

Nadja

Der bliver hele tiden konfigureret nye fagprocesser. Læs mere om fagprocesser her.

Vidste du at F2 kan bruges til at understøtte individuelle fagprocesser direkte i standardsystemet? De fleste brugere kender til kernefunktionerne i F2. Det er moduler som Bestillinger, Godkendelse, F2 manager. Over de sidste 4-5 år er kernefuktionerne udvidet med en række nye værktøjer til understøttelse af bl.a. Selvbetjening, Sagsstyring, Integration, Automatisering m.m. Værktøjerne sikrer at der direkte i F2 kan bygges individuelle fagprocesser. Fagprocesserne kan både være simple og komplekse og kan indeholde alle trin fra selvbetjening til sagsbehandling, integration til eksterne systemer, journalisering og afslutning af sagen.

Kernefunktionerne og værktøjslaget er een integreret platform, så fagprocesserne kan udnytte kernefunktioner, hvor det er relevant. Vi understøtter fagprocesser for bl.a. International House, Erhvervsstyrelsen, Miljøstyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Et eksempel er CITES-konventionen, som forvaltes af Miljøstyrelsen. CITES omhandler fagprocesser, der skal sikre at handel, import og eksport af truede dyrearter og planter sker efter gældende internationale regler med målet om at beskytte disse. 180 lande har tilsluttet sig CITES konventionen. Fagprocessen for administration af CITES foretages nu direkte i F2, hvilket letter arbejdet for sagsbehandleren og sikrer en mere effektiv og hurtigere administration.

Du kan læse mere om Miljøstyrelsens anvendelse af fagprocesser i F2 i seneste version af cView.

 

Mange hilsner

Nadja

Verdensmål 13 - Sustainability, Klimasoftware, COP26, EXPO21

Som I måske har bemærket, taler vi i øjeblikket en del om ”klimasoftware”. Det er en del af vores arbejde med FN’s verdensmål nr. 13 ’Climate Action’.

Et led i dette, er at understøtte fagprocesser som omhandler klimainitiativer. Miljøstyrelsen håndterer flere af disse fagprocesser som CITES, Natura2000, Vandløbsrestaurering, Klima-Lavbundsordningen, Urørt Skov, Sørestaurering, KLAP, Farligt Affald m.m.

Mange af ordningerne er baseret på europæiske aftaler eller internationale konventioner, og dermed er kravene på tværs af lande mere eller mindre de samme. Ved at tilbyde F2 Klimasoftware er det muligt for andre lande at komme hurtigere i gang og mere sikkert i mål med klimatiltagene.

I samarbejde med Eksportrådet under Udenrigsministeriet, har vi deltaget i både Expo20 i Dubai og COP26 i Glasgow. Målet er at skabe dialog om erfaringer fra de danske myndigheder og etablere nye samarbejder med henblik på at accelerere klimatiltag gennem rådgivning og digitalisering.

Der er meget mere at læse i seneste cView, hvor Miljøstyrelsen beskriver, deres tilgang til digitaliseringsprocesser og brugen af F2 i forbindelse med fagprocesser.

Har du ideer og forslag i den forbindelse eller ønsker at høre mere om initiativerne, må du meget gerne kontakte Robert Lentz, rl@cbrain.dk.

 

Mange hilsner

Robert

Hardware- og softwarekrav er opdateret i forbindelse med release af F2 version 9

I forbindelse med release af F2 version 9, har vi opdateret kravene til både hardware og software.

Kravene til software og hardware-opsætningen er en vigtig del af F2’s infrastruktur, så platformen får de rette betingelser for den bedst mulige drift.

De nye krav er derfor ekstra vigtige for driftsansvarlige, så eventuelle justeringer er på plads i god tid før en opgradering påbegyndes.

Du kan læse mere om kravene under afsnittet ’Teknisk dokumentation’ eller ved at klikke her.

Vores Operations & Support afdeling udfører gerne servertjek, så det kan dokumenteres om jeres infrastruktur opfylder kravene.

 

Mange hilsner

Nadja

F2 understøtter Næste generation Digital Post fra version 8.6

Næste generation Digital Post (NgDP) er på trapperne. Ifølge Digitaliseringsstyrelsen tages den ny standard i brug fra 30. november 2021.

F2 er blevet udvidet med et nyt modul til understøttelse af den nye standard. Fra version 8.6 er modulet tilgængeligt. Læs mere i vores release note for version 8.6.

Hvis du ønsker at læse mere om anvendelsen af Næste generation Digital Post i F2, finder du manualen her: https://cbrain.dk/f2-digital-post-nste-generation

 

Mange hilsner

Nadja

F2 version 9 er klar til de første opgraderinger

F2 version 9 er nu officielt frigivet.

Beskrivelse af den nye version findes her i dokumentet ’Nye versioner af F2’

 

I beskrivelsen kan du læse om ændringer til bl.a.:

 

F2 Desktop:

·        Hovedvinduet

·        Søgninger

·        Indstillinger og opsætning

·        Akter og kommunikation

·        Administrator

 

F2 Moduler:

·        F2 Aktindsigt, Avanceret

·        F2 Godkendelser

·        F2 Godkendelsessluse

·        F2 Manger

·        F2 Oprydningslister

·        F2 Partstyper

·        F2 Tilgængelighed

·        F2 Touch

 

God læselyst.

 

Mange hilsner

Nadja

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area