Sentry Page Protection

Verdensmål 13 - Sustainability, Klimasoftware, COP26, EXPO21

Som I måske har bemærket, taler vi i øjeblikket en del om ”klimasoftware”. Det er en del af vores arbejde med FN’s verdensmål nr. 13 ’Climate Action’.

Et led i dette, er at understøtte fagprocesser som omhandler klimainitiativer. Miljøstyrelsen håndterer flere af disse fagprocesser som CITES, Natura2000, Vandløbsrestaurering, Klima-Lavbundsordningen, Urørt Skov, Sørestaurering, KLAP, Farligt Affald m.m.

Mange af ordningerne er baseret på europæiske aftaler eller internationale konventioner, og dermed er kravene på tværs af lande mere eller mindre de samme. Ved at tilbyde F2 Klimasoftware er det muligt for andre lande at komme hurtigere i gang og mere sikkert i mål med klimatiltagene.

I samarbejde med Eksportrådet under Udenrigsministeriet, har vi deltaget i både Expo20 i Dubai og COP26 i Glasgow. Målet er at skabe dialog om erfaringer fra de danske myndigheder og etablere nye samarbejder med henblik på at accelerere klimatiltag gennem rådgivning og digitalisering.

Der er meget mere at læse i seneste cView, hvor Miljøstyrelsen beskriver, deres tilgang til digitaliseringsprocesser og brugen af F2 i forbindelse med fagprocesser.

Har du ideer og forslag i den forbindelse eller ønsker at høre mere om initiativerne, må du meget gerne kontakte Robert Lentz, rl@cbrain.dk.

 

Mange hilsner

Robert

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area