Sentry Page Protection

Der bliver hele tiden konfigureret nye fagprocesser. Læs mere om fagprocesser her.

Vidste du at F2 kan bruges til at understøtte individuelle fagprocesser direkte i standardsystemet? De fleste brugere kender til kernefunktionerne i F2. Det er moduler som Bestillinger, Godkendelse, F2 manager. Over de sidste 4-5 år er kernefuktionerne udvidet med en række nye værktøjer til understøttelse af bl.a. Selvbetjening, Sagsstyring, Integration, Automatisering m.m. Værktøjerne sikrer at der direkte i F2 kan bygges individuelle fagprocesser. Fagprocesserne kan både være simple og komplekse og kan indeholde alle trin fra selvbetjening til sagsbehandling, integration til eksterne systemer, journalisering og afslutning af sagen.

Kernefunktionerne og værktøjslaget er een integreret platform, så fagprocesserne kan udnytte kernefunktioner, hvor det er relevant. Vi understøtter fagprocesser for bl.a. International House, Erhvervsstyrelsen, Miljøstyrelsen og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Et eksempel er CITES-konventionen, som forvaltes af Miljøstyrelsen. CITES omhandler fagprocesser, der skal sikre at handel, import og eksport af truede dyrearter og planter sker efter gældende internationale regler med målet om at beskytte disse. 180 lande har tilsluttet sig CITES konventionen. Fagprocessen for administration af CITES foretages nu direkte i F2, hvilket letter arbejdet for sagsbehandleren og sikrer en mere effektiv og hurtigere administration.

Du kan læse mere om Miljøstyrelsens anvendelse af fagprocesser i F2 i seneste version af cView.

 

Mange hilsner

Nadja

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area