cBrain har underskrevet aftale med Udlændinge- og Integrationsministeriet omkring F2 til Indfødsret

 

 København, 21. december 2017 

cBrain har underskrevet aftale med Udlændinge- og Integrationsministeriet omkring leverance af F2 til brug i forbindelse med håndtering af indfødsretssager. 

Den nye løsning baseres på standardsystemet F2 og skal understøtte hele processen fra ministeriet har modtaget ansøgning om dansk statsborgerskab på hjemmesiden, den interne sagsbehandling frem til godkendelse af lovforslag i Folketinget og udstedelse af bevis. 

Aftalen er vigtig for cBrain, fordi den viser, at standardsystemet F2 kan understøtte komplekse fagprocesser i den offentlige sektor. cBrain udfordrer dermed den traditionelle tilgang til IT i den offentlige sektor ved at tilbyde standardsoftware til procesunderstøttelse i stedet for skræddersyede og individuelle løsninger. 

Med venlig hilsen 

Per Tejs Knudsen, CEO 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out