Vordingborg Kommune vælger booking-løsning fra cBrain

 
vordingborg_logo_cmyk.png
 

Det er kun 8 uger siden, at cBrain annoncerede en nye type løsning til det kommunale marked, som understøtter booking-processen i et jobcenter. I den forbindelse annoncerede cBrain en aftale med Odsherred Kommune som den første kommune på den nye løsning.

Det er med stor tilfredshed, at cBrain allerede nu kan annoncere, at Vordingborg Kommune også har indgået aftale omkring leverance af den nye booking-løsning til kommunens jobcenter. cBrain glæder sig over den positive modtagelse på det kommunale marked.

Det noteres i den forbindelse, at cBrain er i dialog med en række yderligere kommuner om salg af tilsvarende løsninger til de kommunale jobcentre.

Med venlig hilsen

Per Tejs Knudsen, CEO

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out