Håndtering og beredskab som følge af Corona

Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger. Målet er at minimere smittefare og udskyde epidemien gennem isolering. Regeringen opfordrer til at minimere aktiviteterne i Danmark mest muligt, men uden at sætte Danmark i stå. At virksomhederne sikrer, at flest mulige medarbejdere kan arbejde hjemmefra. Regeringen understreger, at vi skal undgå at kaste Danmark ud i en økonomisk krise, og at den private sektor fortsætter bedst muligt i længst mulig tid.

For cBrain betyder det, at vi i videst muligt omfang forsøger at fastholde “business as usual”, men at virksomheden går virtuelt. Vi har efter bedste evne forberedt os på situationen, og efter Statsministerens udmelding i går aftes initierede vi vores interne plan.

Det betyder, at kontoret i København holder åbent, men med minimal bemanding, idet de fleste medarbejdere fra her til morgen arbejder hjemmefra. 

De enkelte afdelinger i cBrain omlægger deres arbejde til den nye situation, idet de fortsætter arbejdet, men arbejder virtuelt. Samtidig vil cBrains afdelinger i den kommende tid kontakte vores kunder med henblik på bedst muligt at understøtte både den fortsatte drift, projekter og andre aktiviteter. Det betyder eksempelvis, at vi vil forsøge at fastholde møder, både interne og eksterne, men at møderne i videst muligt omfang sker virtuelt. 

Grundet naturen af vores software, og den måde cBrain allerede arbejder på i dag, udføres en stor del af arbejdet allerede i dag virtuelt, blot undtaget fysiske møder. Ved at gå virtuelt, håber vi derfor på at kunne fastholde aktiviteterne, idet vores reelle trussel er, at mange medarbejdere bliver syge.


Som en del af cBrain´s ISO27001 certificering har vi en forretningsberedskabsplan, der skal sikre den fortsatte levering af vores services og forretning. I forbindelse med Corona-epidemien har vi suppleret denne plan, som nu er aktiveret. De kunder, som ønsker yderligere information omkring beredskabsplanen, bedes kontakte cBrain Customer Care.


Er der andre spørgsmål, bedes disse rettet til Ejvind Jørgensen, CFO.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area