Sentry Page Protection

Funktion i Microsoft 365 åbner muligheden for fejl. Læs her mere om, hvad det betyder for din installation

Kære alle,

Vi har sendt information ud om problemet, men for en sikkerhedsskyld gentager vi det her på kundeportalen.

I Microsoft 365 er der introduceret mulighed for automatisk at gemme sine dokumenter i Word, Excel og PowerPoint i OneDrive. Aktiverer man denne mulighed, gemmes det dokument, man har åbent, direkte i OneDrive og ikke længere lokalt.

Bemærk at autosavefunktionen og dermed koblingen til OneDrive også kan aktiveres gennem andre funktioner, fx når man slår funktionen Versionshistorik til.

For F2-brugen betyder dette, at hvis man åbner et dokument fra F2 og aktiverer autosave, så mistes forbindelsen fra dokumentet til F2, og dermed bliver dokumentet ikke længere gemt i F2, men kun i brugerens OneDrive.

Denne situation vil også gøre sig gældende for de Office-dokumenter, der åbnes fra andre file-shares, og det er derfor ikke et F2-Microsoft issue.

Vi kan ikke gøre noget for at undgå situationen fra F2, men vores klare anbefaling er, at I ikke gør brug af autosave, når I arbejder i F2.

Det er muligt via Microsoft Group Policies at fjerne autosave knappen fra visningen i Word, Excel og Powerpoint. For at få sat dette op, bedes I tage fat i jeres driftsleverandør.

Skulle I have yderligere spørgsmål, er I velkommen til at kontakte din Customer Care konsulent.

Mange hilsner,

Josephine

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area